Кладионица

1. Posvetio se svom zivotnom delu- stranici Šumenko struze baki pete

2. kakvi ste zavrzmalatori :D

3. Sinoć je Maxbet na Aek-Partizan dao granicu za ukupne poene 139.5... lično najveći promašaj jedne kladionice koji sam video.

4. Braun takodje plus ko vrata, jer nema Mitrovica

inače bi mitar njega u džep!

odigrao sam:

fener 2
    braun 10.5+
    bjelica 9.5+
    banić 5.5+

za drugi sam spremio sam simona i kajmakoglua i došao da prepišem nešto odavde. govzdene, daj ti nešto, vidim da pogađaš nba

5. sad sam u dobrom nizu da, davaću dok ne puknem onda ću opet da se vratim trolanju

6. al ne igram evroligu samo nba

7. prepisao sam mrtvog Brauna pa ako dodje minus makar padamo svi i dodao sam jos

Simona Kosovara 10,5 +
    Simona Krunoslava 11,5 -
    Raduljica 9,5-
    i
    Slukas 9,5+

kvota 21,67

8. наравно да ћемо пасти сви џд

9. не знам колико вам је слукас добар избор, богдановић се можда врати већ вечерас.
    и у том случају може он да пређе, нарочито на основу претходне две партије, у ЕЛ и турској лиги, где је гађао готово непогрешиво, али, али...

10. зато нпр. јудо на 11.5 делује солидно

11. Da Bog da popadali svi što na Simona igraju plus sada. Odjednom vam je dobar

12. ja bih igrao na simona plus jedino kad bi u ponudi bila daun mahanja rukom prilikom odbrane, granica 59, plus komotno

13. Igrao si i ti na njega plus zadnja 4 kola

14. jednom sam igrao čini mi se, da ne griješim dušu, protiv baskonije pre par kola, ali to jedino jer je u djevojci mojoj solidan bohor pa me naterala

15. u djevojci mojoj solidan bohor

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.