Radj ode u mocart i odigra 4 utakmice 4 superpara i gleda radnicu belo kako nemaže?
hahha juce bas neka zene nakrcala superparove ova joj ne da da odigra a ova pizdi
Radnica: 100 dinara na singl Šomi: Ps, imaš 100 na zajam?
Hahahahhah jebem vas lude
Coa u čošku pije kafućino, imaju se kuponi, mazanje po dupetu...
Radj odigra Dortmund 2+ Dortmund 3+ Dortmund 2-5 Dortmund 3-6
Umirem hahaha
Ok ovo je glupo, znam i sam :(
To samo u maksbetu :D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA POLIVANJE http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2718#post_3644045
E u olimpu ima hepiaur od 9-12 tako nešto espreso do 30 dinara, to je kao kupon u maksbetu, pohitajte!
hahah coa kao ma ajmo bre u maxbet najbolje kvote imaju jebes te mocarte i sokere
Coa bi ubedio celu kladzu da singlira sengeliju
hahah arm
Ovde kod mene u sokeru neki aparat sa nekom prekiselom kafom, 15 din ona rakijska čašica, srokam 5-6 ko gospodin, kakvi kurčevi hepiauri
Ahahah
Papetmaster radnici: jeli, a posto su stanovi ovde na novom beogradu?
Kolo pre toga je šengelija ispoštovao, a imao 0 na poluvremenu, samo da se ne zaboravi, dobro pamtim sve!
Papetmaster radnici: Kolike su vam plate?
Opet moj post zadnji pa u picku materinu
Zove nas makaronac preko skajpa i dere se HAHAH IMAMO BOLJE ROL VIRŠLE OVDE KOD NAS U BOSNI
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Radj ode u mocart i odigra 4 utakmice 4 superpara i gleda radnicu belo kako nemaže?
hahha juce bas neka zene nakrcala superparove ova joj ne da da odigra a ova pizdi
Radnica: 100 dinara na singl
Šomi: Ps, imaš 100 na zajam?
Hahahahhah jebem vas lude
Coa u čošku pije kafućino, imaju se kuponi, mazanje po dupetu...
Radj odigra
Dortmund 2+
Dortmund 3+
Dortmund 2-5
Dortmund 3-6
Umirem hahaha
Ok ovo je glupo, znam i sam :(
To samo u maksbetu :D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA POLIVANJE http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2718#post_3644045
E u olimpu ima hepiaur od 9-12 tako nešto espreso do 30 dinara, to je kao kupon u maksbetu, pohitajte!
hahah coa kao ma ajmo bre u maxbet najbolje kvote imaju jebes te mocarte i sokere
Coa bi ubedio celu kladzu da singlira sengeliju
hahah arm
Ovde kod mene u sokeru neki aparat sa nekom prekiselom kafom, 15 din ona rakijska čašica, srokam 5-6 ko gospodin, kakvi kurčevi hepiauri
Ahahah
Kolo pre toga je šengelija ispoštovao, a imao 0 na poluvremenu, samo da se ne zaboravi, dobro pamtim sve!
Papetmaster radnici: Kolike su vam plate?
Opet moj post zadnji pa u picku materinu
Zove nas makaronac preko skajpa i dere se HAHAH IMAMO BOLJE ROL VIRŠLE OVDE KOD NAS U BOSNI