Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
hahaha makaronac zaglavio na granici kasni na okupljanje
Ja bi bio onaj iz kengura sto gadja parama onu budalu gadjao bih somija sa 50 dinara samo da se skloni od tv-a
Ne bih ja pristao na to okupljanje bez izijema i jedne kadionice za nikolasa i slike maje berović xd
Sliku imam ja u novcaniku brt xd
изијем донео хлеб и прави куглице
Armin pita gde je najbliža crkva, mora da se pomoli za jednog igrača
A i nikolas mora da dodje pre bih se nasao sa njim nego sa vama svima dao bi mu pare i rekao rokaj mili izdelicemo se posle
николас навратио да донесе печење и колаче
Armin poveo popa zgotivili se od kako je postao vernik
hahaha
Nikolas dolazi sa slavskim kolačem, daje svima po parče
Zajk ukrao nikolasu tiket pa mu se hvali kao vidi sta sam prosao xd
Hahaha
Armin poveo popa zgotivili se od kako je postao vernik
hahahah pa jebem ti...
E da, vodimo i Mayu, Marinu i Ninu, puštamo ih da između sebe reše koja je boginja zaštitnica kladionice nekim rvanjem u blatu
Ahahaha
Arminov pop burazer tuce slotove veca manja i skida sve svece kad omasi na cip 3
Lecki da dodju njih tri ja bi vam rekao da je okupljanje u majdanpeku. I ne lazem ociju mi
Nikolas dolazi sa slavskim kolačem, daje svima po parče
Изијем прави још куглица
Arm dobije upalu mišića sutrd Pseto ga tera da trči do crkve na svakih 15 minuta.
Odlični skečevi inače