Кладионица

1. Da dekaro al to je mizerna kvota pa ocu da vidim dal je to ta tekma da puknem neki hendikep jak

2. pisao sam danas papetu portlanda je usrao hjuston 20 razlike zadnju i ta tekma je bila na onom grafiku ali siva

3. E pa to, to je portlandova pretposlednja u novembru jel?

4. Gotov St Entjen ps. 0:0

5. Koja je granica za ukupne poene? I koja je granica na Batlera?

6. Do jaja, ne moram do kladze haha

Izijeme ne znam dal se razumemo ali siva tacka oznacava portlandovu pretposlednju utakmicu u novembru (poslednju mozda igraju veceras nemam pojma ne pisu datumi moramo se voditi brojanjem utakmica u mesecu)

7. Batler poeni plus = Vejd asistencije plus = Čikago 100+ = LAL -15

8. hahah kad se samo setim kako je izijem pricao kao da smo debili jer mislimo da mozemo da znamo nesto sto bukmejkeri ne znaju i da ce marjanovicu odseci glavu

9. wade mozda nece igrati ceka se vest, pa trpajte na batlera koji je sad 25,5 ja msm

10. Sad sam ja nasao, poslednja im je sa pejsersima znaci protiv hjustona je bila pretposlednja-to je to.

Vrlo sam srecan sada iako sam shvatio da sve moram sam.

Sad cu da vidim koja je to lejkersima utakmica

11. Pa jebem vas corave ovo sranje uopste ne pokazuje na lejkerse tj pokazuje al u decembru!

Al zato pokazuje na poslednju utakmicu oklahome u novembru a to bi trebalo da je veceras opaaaa

12. Armine, šta misliš o Hauardu plus večeras na 14.5? Čekam još njega i Tiga (njega sam uhvatio tek na 16.5 mame im ga pokvarene, danas je bilo 14.5).

13. e pazite ja nesto kontam veceras da ce da bude okrsaj porzingisa i townsa da se dokazuju ko je bolji, a i inace su u formi pa bih tu pluseve

14. Ja nesto kontam da cu opaliti iz sve snage na vasingtona veceras i nista vise, mozda neke igrace za po 300-400 kinti

15. Pap kako nisi za sentetjena odigrao pspro tip kvota 5 :(

16. ja imam srodera brate, punice obojica ja msm, bice tu solidno poena, mrtvi finix ne igra odbranu

17. ps igram sistem onaj, 3.4 kvotu gadjam uvek necu da se alavim jer ne zavrsi uglavnom dobro xD

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.