U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2776#post_3647626
Pre samo 5h bio sam stalozen i siguran da cu odigrati danas pametno
5 sati kasnije, 5 hiljada rsd uplaceno na hokej i igrace evrolige o kojima ne znam nista
to sa kukuruzina je pezos pricao da je bobija prcao menadzer u kukurizstu
Kolom asistencije 4.5+
Ertel asistencije 6.5+
Teodosić 20.5+
Kozer 7.5+
Devin Smit 13.5+
Meli skokovi 7.5+
Meli i Kolom 98%
Ertel 89%
Teo 85%
Smit 83%
Kozer 80%
Ja prepisao od Nikolasa - na Kozera, moze biti samo jedan
Evo opet onaj x ili x, juce nije doslo.
Anzi - Amkar x prvo ili x cela
Arab - Ismailiyy x prvo ili x cela
Gimnastic - Alaves x prvo ili x cela
Ertel 89%
Teo 85%
Smit 83%
Kozer 80%
https://media-curse.cursecdn.com/attachments/103/92/b419d5ce9bc3a1aca688986136f559fb.jpg
Hajns 10.5+
Kurbanov skokovi 4.5+
Tajs skokovi 4.5+
Strelnieks 11.5+
Ja sam igrao:
Lengford plus
Zvezda 1-1i 2+
Alaves x ili x
Genoa 1
Harden plus
Memfis-Orladno plus tekma
Veeceras ce jedan samo nba tiket, ili dva tri
Brose - Cska (171.5) 2&+ (2.55)
Makabi - Efes(+9.5) 4H2 (1.50)
50e na slukasa i kurbanova
мош се проба Пандур кец или винер
Inace arminga kao da sam ja pravio zabo mi bio nalog na mocartu pa sam danas dok sam bio po gradu ulazio u svaku kladzu koju vidim i gemblao pretezno ovu prvu tekmu(kao da se slucajno ne desi da ne stignem) debilcina. Usao sam toliko da ako jedan tiket prodje necu biti ni na nuli eto koliko sam zbombo. Treba da se nadam da ubodem dva da budem u plusu a naravno da nece doci ni jedan. Ako ne prodje nista u ovoj prvoj ne igram vise nista za ostale(imam dva vec) a ako ni ti ne prodju posle ne igram nba veceras. Uostalom ako ne prodjem nista danas necu se ni sutra kladiti osim singla na zvezdu, to moram jbg.
Imao sam 14k na racunu danas a sad imam 71 paru i pet kockica sa slovom A i pored toga 6 papirica 7x12cm
Hahah to je to
E preporuka za sve prave kladionicare, ja nisam hteo dugo da priznam zato stobsam godinama sa rezultati.com i gotovim sajt, ali sofascore posebno aplikacija za telefon toliko jebe, ima meceve nepoznate sve koje nema na rezultatima, pogotovo kad je u pitanju tenis neki bedni turniri, pa onda statistike i grafikone razne za sve sportove, a juce saznam da prenose live i poene za basket i sirotinjske ove kupove juce, a pogotovo evroliga i nba, pa nemojte se jebati po sajtovima raznim kad je sve tu, topla preporuka, lumijasi vama ko jebe mater xd
Samo nek se roka pseto, danas ce doci nba, jebacemo mu mater.
EDIT: Armine jel ima za nas bahate sa ajfonima aplikacija?
Pa nije to to brt nego smo prokletinje jebene. Fan fekt je da sam 14k na racunu napravio sa 270 dinara koliko mi je ostalo kad me svuklo sa 5k koliko sam uplatio. I naravno da sam imao potrebu da ih danas vratim mocartu. Al nema ni to veze nego sto sam pored toga usao jos 5k jer nisam mogao sa fona da se kladim. Verujem da necu pogoditi nista evo parahuski vec stavlja, sanders debil, hikman ni da prkne jedino je kolom svetla tacka u ovom momentu
Svanuce jednom, mene nije htelo 2 meseca pa krenulo jedan vikend, e onda me sad opet ne ide, ali sve ti je to do razmisljanja, kao Lenford sad sto razmislja uci ce mi svaka, tako i ja sad razmisljma sta kurac Hayward da ne da 22 poena, to je nemoguce.
Dve trojke tu resavaju situaciju, odma se okrene kolo srece
Mislim da kapiram, kada nemam para dobro razmisljam na sta se kladim i pogadjam. Problem mi pravi sto imam para kod sebe pa onda samo gruvam evo na hikmana sam opalio u tandemu sa kolomom jer eto igra sad u 5 a skoro sve ostale sam odigrao. Stvarno me treba tuci ponekad
Hahah gluperdo jebena pa ta aplikacija je na lumiji otkad je imam, čak mislim da je prvo za windows platformu i napravljena, za lumiju i ne postoji aplikacija flešskor.