Кладионица

1. Ne svidja mi se, previse mi sareno i previse nekih detalja. Sta kurac, flashscore mi lepo sve pokaze, imam nba za nba, nema potrebe za jebanjem

EDIT: JEl realno da je Lengford promasio 3 od 6, jebem mu sveca

2. hahah glupi androidaši tek sad saznali za sofascore

3. Sanders 0
    Hikman 0

Pa jebem te zivote i sreco i sve u picku materinu vise poker je keva jebem ti igrace bolje da igram par/nepar poena po utakmici isti mi je kurac 1,85 kvota ko i ovde

4. ne, ne, slušaj ti nikolasa...

5. 60 poena za četvrtinu
    evroliga > glupi nba

6. i to se 2 min kraće igra...

7. Igrali ljudi po 5 minuta, sad ce da krenu covece, polako

8. Ko je slusao nikolasa, ja? Nemam pojma sta ste igrali ni ti ni on bukvalno sam gruvao ko konj bez razmisljanja

Imam i armani h2(5,5) hmmmm

9. Armani ima ceo 1 (i slovima - jedan) skok u prvoj četvrtini haha. Ajmo Sanderse, sve ostalo za sad lepo ide.

10. Pa koga lazete sirotinjo da moze da podrzi uopste sofu to govno ahha dobar pokusaj

Bvldga brt pa i ja zbog toga nikako da se prebacim al to je stvar navike jbg, al eto da se prate ovi evropski poeni dusu dalo, a ovo ostalo ja cu na rezultatima i dalje

11. Sanders baca cigle burazer evo i asistira.sada

Dragic trpa

Hikman nije ni sutnuo fazon

Mrs

12. ленгфорд би могао и да шутне понеку

13. Bvldga brt pa i ja zbog toga nikako da se prebacim al to je stvar navike jbg, al eto da se prate ovi evropski poeni dusu dalo, a ovo ostalo ja cu na rezultatima i dalje

Euroleague.net macooore

14. Pa ima 8 za cetvrtinu sta oces koji kurac

15. Simon er bol...

16. а јеси глуперда јебена армине

додуше, и ја сам тек синоћ видео (мислим да тога и није било до овог кола) да су почели да прате поене играча у еврокупу и евролиги, за нба је било.

почиње сандерс, распуцаће се, нема ко да га чува у униксу, само да му дају више лопти јер су зговнали већ ситуацију.

17. шутао два пута јбт

18. ео га 10, 3/3 шутеви, лагано

19. Koliko seku Hikmana i Sandersa? Sad mi nabio nervozu pseto, moram njih da pratim, a imam lenforda,

20. овај сајт се трипује, пише даје сандерс на клупи а само му расте минутажа, и тројку са клупе дао

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.