Кладионица

1. Kontam preskupo je sve to organizovati, znas koje glave moraju da bleje uzivo procenjuju i stavljaju granice i koji serveri to da drze i jedna greska moze da usere kladzu jbg

2. Laki, tako bi bilo mnogo lakše ubadati, a i mnogo komplikovano kladionicama da svako malo menjaju granice.

3. proso bijatlon al kapiram da niko nije ispratio lolo

4. Pa zato sto bi ih pokidali sa uzivo poenima igraca i to pretezno na minus

5. ne bi niko kidao kladzu znalo bi se kakvd bi se granice i kvote postavljale to su te price lajv jebanje kladze how yes no nego kontam da je logisticki drkacina

6. Haha, laki kako se nijedna kladionica nije setila da stavi kvotu sto da će na košarkaškoj utakmici biti bar jedan šut z 3? To me kopka..

7. Pa ja sam sve rekao ti i stevan ponavljate samo kako vas bre nije sramota
    Laki ja sam ti odgovorio prvi

8. prijatelju shvati to kao podrsku a ne kradju slave

9. Nikolas bogami razbija minuseve

10. mačiulisu večno stavljaju granicu 5.5 i on večno ide u plus

11. A ja roknuo dubl sa ajonom jebenim samo se zakopavam

12. Nikolas bogami razbija kladionicu.

Ajde Judo, imaš osam poena od pre sto godina, što si stao, prvo si izdao Isusa, sad ovo, pa ima li te bože, vidiš li šta radi

13. Ајде звездо сјеби ме

14. Papi presao nam rukomet :*

15. Ajde Judo, imaš osam poena od pre sto godina, što si stao, prvo si izdao Isusa, sad ovo, pa ima li te bože, vidiš li šta radi

haha kad god odem u kladzu i razmisljam da li da stavim Judo + ili - padne mi na pamet da je izdao naseg Spasitelja i samo ga zaobidjem

16. Bog ga jebo, imam 1i- na fener, treba samo da ne padne iznad 52 poena u četvrtoj, što je realno teško, i šta se dešava, trojka rendolfa, trojka nanalija, trojka rendolfa, judo evo može 2+1 u četiri uzastopna napada, ma ajukurac.

17. To diksone, jebi mi i ti mater sad.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.