Voleo bih da Fulam da bar jedan gol i da Liverpul pobedi, kao što i hoće, da bar Tandrcak uzme pare jer samo to i čeka. A ja? Videćemo, (mnogo sam utakmica igrao, kao i obično).
Stavio sam 50 din, kao i obično. 2:5 nisam očekivao. Hvala Džanki i Gazimudo na unapred dobroj proceni. Nadam se da me ovaj Velez neće sjebati, a i ako me sjebe, ko ga jebe - nije mi prvi put :)
Daj bre trkni do kladze,ogradi se sa 500 din,i uzivaj u snovima :D Velika je kvota na X2,tako da ono bole te patka,imaces plusic svakako. Nemoj da propadne kad je dovde stigo xD
Pogledajte samo Juventus ovaj mrtvi. 2-0 vodio, i dobiju 2 gola za minut, i bude na kraju 2-2. Ko kaže da ovo nije nameštaljka, taj je lud čovek. Što mrzim kada izgubim pare na ovakve stvari. Aj' da izgube pošteno, ali ovo je smešno. Jebo Italijane, ko li ih je stvorio i ko im dade loptu, dabog da salto u grobu radio.
Joj kako sam se zajebala večeras, bem li me mutavu....odem kupim kru`a i cigare i ostanu mi 4KM i kontam da li da stavim na liverpul, i premišljam se i premišljam, da li da bacim zadnju lovu na njih da bih eventualno sutra imala makar neku siću i naravno nisam. Jebem li me plašljivu.
Kladža zatvorena, nema građenja, zakasnio sam za malo, ali nema veze.
@Chavez
Ja sutra obavezno igram Mec - Avr 1, kvota oko 1.9
To je čist osećaj i ništa više, a ti razmotri... :)
Ustvari, oni ne smeju ovu utakmicu da izgube, a ako to dopuste, to je njihov problem.
E ljudi ajmo mi napraviti Vukajlija blog za klađenje, nabubamo nekih parova za koje se svi složimo i jednom ako neko provali da pogađamo, možemo i neke pre zaraditi :D Jebi ga, toliko ljudi ima blogove i mlate pare na njima, što ne bi i mi? :D
jebao me laval u kurac...seljaci glupi
Voleo bih da Fulam da bar jedan gol i da Liverpul pobedi, kao što i hoće, da bar Tandrcak uzme pare jer samo to i čeka. A ja? Videćemo, (mnogo sam utakmica igrao, kao i obično).
sto ne odigrah samo tenis..to cu sutra da uradim....dobar tiket ljakse
Љаксе, још Фулам и Велез и то је то :)
Ваљда ови лудаци неће испустити ова 3 гола...
Dobro je, dade i Fulam taj počasni gol, a tebi Tandrcak svaka cast na tiketu.
Pretpostavljam da se nisi gradio? Ili možda jesi?
bravo seljo jos samo velez, i tandr isto...srecno
A mene ujeba ovaj laval, jebo me laval
EDIT: LAVAL 2:2 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JEAAAAAA
EDIT 2: Bohemains 0:1 bravo jebem vam mater glupu jebo me bohemians propali
Нисам брате, нису неке веће паре биле уложене, тако да ми није било жао, а ако је решио да дође, нека дође :)
Кол'ко си ти ставио на твој тикет?
Stavio sam 50 din, kao i obično. 2:5 nisam očekivao. Hvala Džanki i Gazimudo na unapred dobroj proceni. Nadam se da me ovaj Velez neće sjebati, a i ako me sjebe, ko ga jebe - nije mi prvi put :)
Daj bre trkni do kladze,ogradi se sa 500 din,i uzivaj u snovima :D Velika je kvota na X2,tako da ono bole te patka,imaces plusic svakako. Nemoj da propadne kad je dovde stigo xD
Па да, он би већ могао, мени је ионако била мала квота на 1Х, тако да нисам имао рачуна, само бих извукао оних 50 динара :D
Pogledajte samo Juventus ovaj mrtvi. 2-0 vodio, i dobiju 2 gola za minut, i bude na kraju 2-2. Ko kaže da ovo nije nameštaljka, taj je lud čovek. Što mrzim kada izgubim pare na ovakve stvari. Aj' da izgube pošteno, ali ovo je smešno. Jebo Italijane, ko li ih je stvorio i ko im dade loptu, dabog da salto u grobu radio.
Prer dve nedelje isto odigraše tako, 2:2, neki golovi u poslednjim minutima... žabari, funjare...
Svečano se zaklinjem - nikad više ne igram utakmicu u kladionici, ako ona u sebi sadrži Italijanski klub. ALI NIKADA.
A sad, imate li nešto ljepo za sjutra?
Vidim da nisam jedini koji pada na juve....
E ljudi, aj' mi sutra da lepo uzmemo pare na kladži.
Ljudi, ja posle kalčopolija ne bih ni pomišljao da se kladim na talijane...
Joj kako sam se zajebala večeras, bem li me mutavu....odem kupim kru`a i cigare i ostanu mi 4KM i kontam da li da stavim na liverpul, i premišljam se i premišljam, da li da bacim zadnju lovu na njih da bih eventualno sutra imala makar neku siću i naravno nisam. Jebem li me plašljivu.
Kladža zatvorena, nema građenja, zakasnio sam za malo, ali nema veze.
@Chavez
Ja sutra obavezno igram Mec - Avr 1, kvota oko 1.9
To je čist osećaj i ništa više, a ti razmotri... :)
Ustvari, oni ne smeju ovu utakmicu da izgube, a ako to dopuste, to je njihov problem.
E ljudi ajmo mi napraviti Vukajlija blog za klađenje, nabubamo nekih parova za koje se svi složimo i jednom ako neko provali da pogađamo, možemo i neke pre zaraditi :D Jebi ga, toliko ljudi ima blogove i mlate pare na njima, što ne bi i mi? :D
Jes, samo što mi pogađamo svake prestupne :D