Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pa jebaji ga, i ovi što navodno imaju dojave pogađaju svake prestupne, vjeruj mi. Evo moj kolega jednom liku stalno šalje poruke koje koštaju 1,4KM i npr lik je zadnje 3 utakmice mašio, ali mu ovaj i dalje šalje poruke. Što je crnjak to uglavnom nisu neke velike kvote, rijetko kad bude kvota 2 (uglavnom je i promaši), ali ljudi se pomame i daju pare na ono što i sami mogu skontati preko neta, odnosno statistika. Niko od njih nema "džanki dojavu" nego statistički pokušavaju skontati šta bi moglo doći i to je to...
Pa da,to su vam one bombe koje ja ponekad ostavim..
Uglavnom se svode na statistiku, ili eventualno na nesto sto sam upoznat sa situacijom..
TI sto imaju blogove,samo provode ceo dan listajuci statistike,i onda ostave neke koje su najsigurnije.. Al i to zajebe.. ja sam zadnjih dana pao na 2 od 3 tekme koje sam mislio da su 3/3, a dosla je jedna za koju nisam verovao da je uopste tekma te vrste..
Odustajem od konvencionalnog klađenja.
Od sad lupam na 20000 maraka, kad me usere nek me usere, jes da su šanse minimalne al bar ne jedem govna ko do sad....
razumem te skocko..evo ja danas otvorio mozzart listu na netu,nalupao 6 tekmi 2+ prvo, i dodju 4. Nalupao 7 tekmi 3+ i dodje 5 komada.. a kad mozgam izduvam ga ko nemac.
To je taj rad...
A ja sam mozgao sat jebenih i po da bih pao na Juve u najgoroj prevari u zadnjih 10 kola Kalča...
Meni samo nije jasno koje pare ima da ponudi KJEVO juventusu da ovi ne udju u Ligu Sampiona :/
Mislim da to samo Sep Blater zna.
I posle se kod nas zale na namestanje.. Pa kako da ne namestaju kad i ovi iz LIGE PETICE ubise sa namestanjima,a nece jedna srbija :/
Gazimudo, poslušaću te za Mec, kontam i ja da će da prodje to. :)
Ali kontam da i ja predjem malo na golove, time da sastavim jednu zmiju od 16 parova na I1+, i par komada kao što si i ti odigrao za I2+, moglo bi da proleti nekako, ako nas usere.
Љаксе браво за тикет, да га попијеш у весељу :)
Sastavio tiket za novo auto, sutra sastavljam za poslovni prostor, kačim kad uplatim.
Gazimudo, poslušaću te za Mec, kontam i ja da će da prodje to. :)
Koji bre Mec,ja te francuze zaobilazim samo tako.. ? xD
Danas bi mogle da se uzmu pare na golove.. Lep dan,lepo vece,moze biti dobro..
Auuu,ovo je sudbina. Kad ti rece Mec,ja odem pogledam,kad imam sta da vidim,igraju veceras 3 za 3 sa ovim Le Avr.. do sad 5 tekmi,svaki put domacin, na redu je mec.
Kvota solidna.
Ajaccio-Clermont 1 1.80
Palermo - Milan 2 2.00
Saint Etienne - Lille Metropole 2 2.10
Club Brugge - Racing Genk 2 2.60
Dajte neke sigurne da bacim crvenu
stavi 900 na ovo gore, i 100 na indjija - spartak 2 :)
I grenobil igra 3 za 3.. i on veceras KEC kao i MEC :D
to bre
Jel dobija danas Real?
Ja bih ih zaobisao u sirokom luku.. Znaju da od titule nema nista,a getafeu trebaju bodovi za opstanak ... Ovde mozda treba gadjati X2,ako neko ima sprdacki tiket.