Кладионица

1. Као против Сарагосе..

значи за данас скупих ово

Инђија 0-2 (0-1 за мање паре)
    Ајачио 1
    Гренобл 1
    Мец 1
    Ференцварош

Ове горе ћу све да синглирам...а ево и тикета

Ренџерс 1
    Псж 1
    Салцбург 1
    Дери 1

2. Svim srcem za pobjedu židova. I da arapi izgube i iduće kolo. Liverpul je sinoć nevjerovatno prejebao Fulama. Pretabao, kao konji onog levata u filmu Ben Hur.

3. Ja danas opleo

Palermo - Milan 2
    St. Etjen - Lil 2
    Man. Siti - Totinhem 1
    La korunja - Bilbao 1

pa kud puklo.........

4. Кладиоичари ,ово ми је за опстанак у друштвеном животу :

Салзбург - Капфенберг 1
    Ренџерс - Данди 1
    Реал - Ћетафе 1
    ПСЖ - Нанси 1

???

5. добар лаки. ту је квота негде око 2.7, претпостављам?
    ово је мој, на 200 динара:

Салцбург 1
    Манчестер Сити пх
    Ренџерс 1
    Лил 2
    Депортиво пх
    Милан 2
    Сион 0-2

мало сигурица, мало луђих парова... баш како волим.
    (ако нешто сјебе, сјебаће лил. и хтео сам да пишем х2, и било ми криво, јебига...)

6. Kako će Dandi da vas ujebe!

7. Indjija je kao dojava kec,a s' obzirom da im treba za opstanak,nije iskljuceno da dodje. Palermo-Milan gg,Lil isto GG,Mancester-Totem 4+,i spojiti jos 2 para,na 100 dinara lepa svota novca...

8. Skočimiše, sretno :)
    Ja sam stavila samo tri para:
    Metz 1
    Grenoble 1
    Ajaccio 1
    Kvota 6,76 uplata 3KM

Moram se više kanuti lupanja milion utakmica po tiketu, mada i ovako je pitanje hoću li proći... Htjela sam staviti i Genk, al nisam smjela. Fina bi to kvota bila...

9. Hvala, hvala, trebaće sreće ali imam osjećaj da će ovo proći i da ću im maknuti 10 milja.... Ostaviću tisuću kermi onoj radnici, mogu mislit da radi za 500 maraka.

10. daklem uzeo sam od Gazimuda Grenobl 1 i Gornik 3+, od Skočimiša Genk 2 i Bilbao x...:))

odoh da uplatim soma i da vas obavestim sutra da sam dobio pare....:)

vas dvojica imate pivo, dosta vam je....

11. Ako prođeš i ostaviš joj lovu, zapošljavam se i ja u nekoj kladionici blizu tebe. :D

12. е па, кад Срби намештају, они га наместе светски! из двојке у кеца, бам! и гол у последњој секунди... страшне се ствари дешавају.
    првенство није регуларно?
    ма то су приче за малу децу...

13. Jel to nešto na Toletov račun?
    :D

14. Ххаха јебена ИНЂИЈА из двојке у цке

15. Skočimiš
    Jel to nešto na Toletov račun?
    :D

а, не, не, ништа ја нисам рекао. то што ви проналазите толета у томе, то је ваш проблем. а можда и није само ваш...
    едит: најискреније се надам да није само ваш проблем... да ће то увидети још неко... али неко на мало вишем положају, ко овако нешто може адекватно да санкционише.

16. Nije namesteno,Indjija je domacinska ekipa i dere sve kod kuce,plus joj gori pod nogama za opstanak,tako da su igrali sa 200 posto svojih mogucnosti,a Spartaku nije trebalo ni za kurac. :))
    Jedino dobro iz ovoga je sto govna iz Kule jos uvek mogu da ispadnu,ali ce to tesko da se desi. Eto,prvi fix prosao,ostalo jos 6. :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.