Koji ce mi kurac 5 dana kladjenja po 20 dinara,kad necu nikad biti ovako blizu :(
Kad nece ono nece,a za ove sam bio ubedjen u ovaj tip.. Govna zabarska.
Jebi ga! Pošto sam sinoć prošo tiket, verujem da ću i ovaj! Lepo sam reko sinoć: Mec - Avr 1. Sada čekam samo da Mančester Siti popedi i da opet uzmem pare. Ima oko pet sati kako sam ostavio ovaj tiket ovde.
Gazimudo, jes da me je usralo da sam prošao oba poslednja tiketa zaredom, ali to je možda i Božja volja: prethodni tiket koji sam uplatio za 50 dinara, imao sam u metalu, pa sam u kiosku to pretvorio u papir jer mi je bio blam da u kladži dam pare u metalu, jer me tamo veoma dobro poznaju, i nikada nisam plaćao u metalu, a uvek ih lepo častim kad dobijem, ovoga puta sam ih častio 1000 dinara.
Singlirah sve ovo
Grenobl 1
Metz 1
Ajacio 1
Lil PX
Malaga 1
milan 2
nisam smeo Grenobl da odigram keca..stavio Mec...mada sujmam da neće dođu ni jedan ni drugi...i branio Genk x-x...
Mec 1,
La Korunja x,
Gornik 3+,
Briž 2, x-x...
za soma..minimalna isplata 15.406 djunti....
Јебем ти ову нашу лигу за чмарове, кад овај баја завуче аутогол у 90-ом минуту све ти је јасно. Иначе сам одиграо 0-2 на инђија - спартак
Grenobl već vodi....
EDIT: i Bilbao....
AHAHAHHAHAHA
A za sve im je kriv :D
Skočimiše, ako me obori ovaj tvoj Gornik dođeš mi pelinkovac...:)
Jel moguce da mrtvi palermo i jos mrtviji milan ne mogu da daju gol?!
Koji ba Gornik?
ahahhaha
onaj ba sa onog ludačkog listića...ja prepisao...:))
al to je ipak Gazimudov predlog 3+..izvinjavam se Skočimiše....
Gazimudo ti mi dođeš pelin...al i mrtva La korunja dala gol tako da...više sreće u sledećem izvlačenju...:))
Jebem ti palermo da ti jebem milan!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5684557-876
Koji ce mi kurac 5 dana kladjenja po 20 dinara,kad necu nikad biti ovako blizu :(
Kad nece ono nece,a za ove sam bio ubedjen u ovaj tip.. Govna zabarska.
haah gazimudo alal vera
Dandi prodao!
sutra je novi dan...idemo ispočetka....
hvala francuzi, uzeo sam pare
Jebi ga! Pošto sam sinoć prošo tiket, verujem da ću i ovaj! Lepo sam reko sinoć: Mec - Avr 1. Sada čekam samo da Mančester Siti popedi i da opet uzmem pare. Ima oko pet sati kako sam ostavio ovaj tiket ovde.
ja neću vas slušam ništa više..sve ste promašili...:))
Нек је са срећом сељо...а сад видим овај гренобл намешта по ко зна кој пут
Pazi ljakse da ti ne bude mnogo,znas da si postio dugo do skoro xD
Kazu da ne valja odjednom.. Salim se naravno,dobri tiketi skroz,vazno je saranje :D
Mec je dosao kec,dakle jesu 3 za 3
Grenobl X,znaci slucajnost je sto su igrali naizmenicno prethodne meceve,doduse samo 3.
Smorio sam se zbog onog tiketa 2+pp,evo kreteni PALERMO - MILAN drugo doslo 3+ :(
Gazimudo, jes da me je usralo da sam prošao oba poslednja tiketa zaredom, ali to je možda i Božja volja: prethodni tiket koji sam uplatio za 50 dinara, imao sam u metalu, pa sam u kiosku to pretvorio u papir jer mi je bio blam da u kladži dam pare u metalu, jer me tamo veoma dobro poznaju, i nikada nisam plaćao u metalu, a uvek ih lepo častim kad dobijem, ovoga puta sam ih častio 1000 dinara.