Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Парижанска курва ми га метула посред гузе , да ме боли!
Evo, i ja uzeo moćnih 630 dinara, haha! Sutra moramo ozbiljno, taman sam si avans napravio.
I eto, prođoh Mec i Ajacio, al me sjeba Grenoble... :(
Sutra u Wilijamsu uplaćijem cenera pa da se onlajnovski kladim. Tek onda sam najebala... :D
definitivno si ga ugasila... ja sutra pucam cenera na neki tiket, bila stipendija pa kontam biće još, po onoj staroj narodnoj para na paru ide
Buri kec na Levante protiv Barse...:))
M ja ću da se pravim budala, naći ću kvotu 1.5 i uplatiti marku i tako tri "tiketa" i sutradan sam dobra 1,5KM i takvi fazoni, čisto da jebeno nešto dobijem. Više mi nije fazon proći tiket zbog para, već samo da ga prođem :D
Tako sam ja uplatila zadnjeg cenera na Barsu u drugoj utakmici protiv Reala (iako znam da te druge utakmice ako dobiju prvu nikada ne treba igrati) i naravno popušila...
Ubjedljivo najtužniji mi je tiket kada sam popušila na Arsenal. Sve prošla, a onaj glupi Arsenal (ne sjećam se protiv koga su igrali) na poluvremenu vode 4:0, i na kraju utakmice 4:4. Tipičan dokaz da ne treba igrati timove za koje navijaš. Nisu to bile neke pare, uplata marka, dobitak 20 i nešto, ali me je zaboljelo više nego svi ostali zajedno...
Evo i još jedan koji me je zaboleo, samo zato što je bio X....
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/167109_1818622787946_1311435017_32115669_5629433_n.jpg
A jesam se razjaukala večeras....
Ja ću sutra, između ostalog, da igram Nitru keca (Slovačka 1) kvota 2.15.
ma ja ću stvarno odigram Barsu iz 1-2 i suvog keca..bole me...po 500 djunti...:)
Nisam se kladio, ali Krauču, jebem ti se s majkom!!8
Nasao sam zanimljivu tekmu za cetvtak. Jeste da je prerano,al bolje nego da se zaboravi,a i ovako je imate svi u vidu,pa ko voli nek izvoli.. :D
Delermont - Kjaso 2 @2.6
DO sad su igrali 3za3;
http://www.soccerway.com/matches/2011/05/12/switzerland/challenge-league/sr-delemont/fc-chiasso/1058953/head2head/
A s obzirom da pada dosta golova,moze i da se pokusa kontra prelaz 1 u 2.
Atomska bomba dana:
Real Betis - Tenerife 2 @8.4
ili 2&t2 2+ @11.2
lilestrom i steabek 7+
steabek nema u ponudi mozzarta,ali verujem i da ce oni da skrcaju protivnika
Što Tenerife?
Saragosa-Sosijedad gg3+ @ 2,20
Espanjol-Valensija gg3+ @ 1,90
Almeria-Viljareal pp2 @ 2,25
Okser-Lion 2 @ 2,20
Lens-Bordo gg3+ @ 2,30
Ukupna kvota: 47,69
Osasuna-Sevilja 2 @ 3,10
Brasov-Steaua 2 @ 2,50
Valjadolid-Kordoba pp1 @ 2,15
Harts-Seltik 2-2 @ 2,15
Ukupna kvota: 35,82
Bilbao tiket:
Espanjol-Valensija 1 @ 2,80
Besiktas-Bijuksehir gg3+ @ 2,40
Lens-Bordo ppX @ 2,05
Tuluz-Valensin x-1 @ 5,25
Marsej-Brest Tim1 pp 2+ @ 3,40
Cirih-Bazel 2gg @ 2,95
Ukupna kvota: 725
Ma skocko ne treba ni jednima ni drugima,a plus,tenerife ima neke pobede protiv ovih,pa reko mozda i sad dodje..
I cisto da podsetim za tenis:
Troicki - Starace 2 @2
ili
tacan rezultat 1:2 @3.3
Ok, metnuću na tiket, i to onu bolju varijantu sa 2+.
Odigrao sam zmija tiket od 16 parova sa sve 2+, muhaha, kako ću da puknem! :D
Ok, metnuću na tiket, i to onu bolju varijantu sa 2+.
Malo ti atomska bomba dana,pa si resio da otvoris nuklearni rat :D
P.S. ako ne prodje, nemo' se ljutis xD