Кладионица

1. Kradovi = kladionice

2. jebem ti. Slaven dobio hajduka

3. igrao sam na lajvu, kad su ovi dali gol u pp dvojku...pp X, onda penal sa slaven 2 1 i na kraju hajduk omasi penal pun kurac je bio danas prelaza

4. Rekao si da se neces vise kladiti jer si pao na Lejkerse sinoc i rekao si pre neki dan da ce Bobanu Marjanovicu odseci glavu.

5. mozes sad da mi pozajmis ono sto sam te pitao

6. Ne mogu zato sto si to pitao sve redom a ne samo mene...

7. Pap hvala na 1000 dinara koje si mi uplatio na Soker račun. Tj meni Arminu i Psetu

8. Da to sam ja uplatio nije niko drugi

9. stvarno si govno ako si ozbiljan da ne mozes

10. Kako sam se danas zasladio sa tih 1000din hvala jos jednom

11. bio sam sad u prodavnici kupio jedan hleb
    http://i.imgur.com/stJXjww.jpg
    svaki put kad se razocaram u nekog ili me neko izda kupim jedan komad

12. Koja to prosavnjca ima hleb u nedelju u ove sate?

13. Kupujete li rezani hleb nekad, dobar je za dan posle a i ne jebes se da se mrvi ono govno sava hleb gumeni

14. Ima u maksiju onaj porodicni sto je u stvari dva manja hleba ja se odusevio

15. Dajte neki nba sta drvite kuracw

16. pada mi drugi dan od devet dana do 10000rsd aaa mitjilande sve ti jebem ubijaju ih prvo i gledaj sad

17. Dal ce me probiti paca braco? Kad moram tako da kazem hehe

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.