Кладионица

1. Inace izdrzace javor izgleda konacno da i ja ubodem neki kurac gruvace se nocas prvo fjorentina oni su kod kuce kurac izjebace ih palermo raspali

2. Inace mislim da sam najbolji poznavalac fudbala na temi

3. Od 21-og tipa pogodio sam 12 s tim sto se 4 jos nije odigralo tako da prosek moze da bude dosta veci od 50 posto. A ima kvoti preko 2, ove manje od dva sam ubo mozda i sve nisam se udubljivao bas jedan tiket sam prosao ako panatinaikos uvali nesto prolazim jos jedan zadovoljan sam danasnjim danom moram priznati

4. ne mozete ih pobijediti

5. Ne mozemo kurac tako je panatinaikose lipi moj jebi magarce

6. čekam valensiju i genk za sirotinjštinu neku, genk vodi, valensija gubi, psujem boga i sve, valensija preokrene, genk primi dva gola...batali ovo sranje jbg, nema smisla više, pauza duža što se mene tiče

7. I mene genk pojeba sad jebem mu mleko da mu jebem pa kako ih okrenu ovako u picku lepu materinu

8. hahahha i genk sam imao na 9dana do 10000 treba odabrati i promasiti 2 kvote 1,13 jesam mag u neku ruku

9. ja imbecilniji sistem za pravljenje novca nisam video prijatelju, ništa lično

10. Makabi jebo vas Hitler

11. Jebem ti mocarte majku u picku trento-milano trento vodi 10-4 u trecoj cetvrtini igram sa soma da milano dobija cetvrtinu kvota 4,3 stisnem uplati ono se vrti sranje i otkuca mi na kvotu 2,2 pa dobro bre jel moguce da su toliki lopovi? Neverovatno. Mislim mozda nece ni doci nije toliko ni bitno ali ako dodje krajcovali su me za 2100 dinara bukvalno pola mi otmu to nema ni kod zelenasa u picku materinu

12. pa nije sistem omg -_-
    ja sam hteo da se druzmo zajebavamo al svi ste me ispalili, evo mogli ste da mi se smejte vcrs hah kakav glupan ovde da mi se crvene obrazi, a ovako samo u sebi to mislite

13. Brt od onih tipova sto sam okacio idu jos 3 lagano to je vec nekih 16 pogodjenih fazon

14. Evo, doslo prelagano na kraju iako je bilo sjebano jer je trento imao poslednji napad za izjednacenje al ukradena lopta pa trojka milana i 5 razlike u cetvrtini i sta sad da odem da im polomim izlog za bedne dve hiljade dinara? Cigani ciganski (no ofens dekaro)

15. cekam jos nicu mrtvu da ne prebaci 2 gola i eto, ne da se jednostavno sirotinji sve po jedna PU

16. Sad sam igrao da trento daje manje od.64,5 i smanje sa 1,9 na 1,75 dobro ajde to je i da kazem ok dobro mi nisu na 1,2 smanjili ko onda na real haha

17. I naravno da je trento odmah dao trojku hahahah pa jebem ti

18. Sad su nasli da se raspucaju, za prvih 5,5min cetvrtine daju 5 koseva a za sledeca 3min daju 13. I padnem 2min pre kraja prebacice granicu za 10 jebote sjajno sam ocenio bas se razumem u ovo

Edit: 74 su dali hahaha

19. Milan 1 & 2-5
    Everton manc pxvx
    Ren sentetjen 0-2
    Nica tuluz bi bila za izbegavanje ali zbog psz 1
    Slaven belupo hajduk split 1X
    Rnk split osijek 2
    Lacio roma X2
    Fjorentina palermo 2-3
    Milan 1&tim12+
    Peskara kaljari gg
    Darmstad hamb 4-6
    Augzburg frankfurt 1X&0-3
    Valensija malaga 1X&0-3
    Bilbao 1
    Zvezda 2&II>
    Partizan 0-3
    Vojvodina napredak gg3+
    Panatinaikos paok 1 (kvota 2 brt)
    Ajax groningem tac.rez. 2:1 ili gg3+
    Morienense nacional 0-1
    Galatasaraj 2

Promaseno:
    Rnk Split Osijek 2
    Darmstad Hamburger 4-6
    Vojvodina gg3+
    Ajax tacan rez 2:1
    Morienense 0-1

Znam da niko nije prepisao jer ste glupanderi pogotovo armin koji pada dve kvote 1,18 za popodne xd

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.