Кладионица

1. Kaže Čovke prekjuče u emisiji kod Edina i Koleta igra se tamo neka Fibina Liga šampiNJona, pokidah se

2. nikolase koliko cemo danas para da im uzmemo
    odgovori u stotinama evra

3. Leverkuzen - Monako 2.pol GG
    Lion - Sevilja 1
    Real - Dortmund 1 i 2-5
    Legija - Sporting 0-2
    Totenhem - Cska 3+
    Juventus - Dinamo VG l>II

4. Jedno 500 € minimum

5. je l mozete da se logujete na mocartov sajt ?!?! ne da mi ni preko fona ni preko kompa, da me nisu hakovali majku im jebem!!

6. Да није дошао Детроит друга би се песма певала/свирала.

Не могу ни ја Арминаро, ево сад пише да ће ускоро сајт бити доступан. Стари.

7. нисам хтео да баксузирам ни шомију ни псету, да не буде после аца јајара:

реал 1-1 и гг
    копенхаген 3+
    порто х-1
    лион 1и2+
    тотенхем 1и2-3

макаби х2 и + (4.5, 161.5 (било 6.5 у листи, зато сам се залетео, смањили хендикеп ал' јбг сад))
    мели 11.5 +
    гаудлок 15.5 -
    зизис 9.5 +
    руд 8.5 -
    цирбес 8.5 +
    смит 12.5 +

8. kako laze mocart sa ovim satro dobitnim tiketima
    https://pbs.twimg.com/media/CzDq3nMXUAAP9K9.png

radi li vam sajt sad ?? jebem li im majjku ne mogu da uplatim govna

9. ne moraš govna, probaj sa tiketom ;)

10. arm jel nece da ti se uloguje na sajt?

11. sere mozzart standardno. Tako lik uplati 9000 na kvotu 120. Hoce to...

12. da, da, da bas je neko stavio sto soma na 4 tekme nema pametnija posla

i to roka basket i fudbal sa hendikepima hahhaha aj nek im neko napise da jedu govna malo

13. jutros mi je pustao uplate preko 1000din bez provere odma uplaceno, znao sam da nesto nije u redu, sad ce da pritegnu jos vise

14. obrisi histori i kukiz brt

15. haha ma ne radi nikome brate

16. a vidim sada. ja nisam ni ulazio ne pipam nista dok ne zavrsi real a mozda ni tada haha

mocart je sigurno zauzet smisljanjem glupih laznih tiketa trenutno, cim smisle nesto nerealno proradice xd

17. Predlažem brisanje historija i kukiza, pozdrav

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.