Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
samo ti zajebavaj ali meni je onaj dan kada sam krizirao kol centar rekao da uradim to i od kada sam uradio moja zena vise ne hrce
krizirao...kol centar...kao da sam zvao onaj broj koji narkomani zovu kad kriziraju pa ovi pokusavaju da ih smire NEMOJ NE TREBA TI TO IZDRZI SVAKI POCETAK JE TEZAK GRICKAJ BELE SEMENKE HAHAHA
Sa ovim brisanjem historija i kukiza, ja sam svoga unuka spasla, a sad sam ga i oženila
ps sta cekas real 1?
precutacu odgovor hahahah
hahah zbog malera teme?
da brt :D
LJUDI NAPISACU OVDE PA NEKA I PADNEM HAHAHHA KAO MALER TEMA MA AJDE BEZI NE VERUJEM JA U TO, ELEM CEKAM SAMO REAL DORTMUND X2 DUPLA SANSA ZNACI AKO REAL POBIJEDI JA CU PASTI AJOOOOJ NEMOJ TEMO DA ME SJEBES DA BUDE 1 PLS PLS PLS
Juve ide sa jakim sastavom hoce li neko da probamo 7+, pustace dinamo da uzmu pare isto ko protiv liona ono realno, a ja rokam svakako i na juce golove bar da daje 3+
1500 na juve 1-1i4+ i 358 na 7+ vise nisam imao na racunu ja bih rokao i mnogo jace od ovoga
Što je zadnji šut Meliju računat kao dvojka, kad je sam bio na trojci kao duh, nije valjda genije nagazio liniju...?
aj pls neko nek mi iskopa onaj dekijev post kada prica kako je uplatio 3000e na iks
Potreban savet, jel moze da se zaleti gol gol na Porto, Legiju i Leverkuzen? Nekako sam nepotpuno pratio LS verujem da ima ljudi koji bolje znaju.
http://i.imgur.com/CGCzEmc.jpg
lievutas ritas majku vam jebem mrtvacku
makabi i bamberg mrtvaci iste zelje zelim
e tako
STA IM NAPRAVI ALBA PA OVO NISU ISTINE JEBENE
D. Smith +
:(((((((
dao 8 u 1/4 i ostao na 8 -.-
Nervira me ovaj mali pederko vaskez
Ajmo golovi malo