Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
LJUDI NAPISACU OVDE PA NEKA I PADNEM HAHAHHA KAO MALER TEMA MA AJDE BEZI NE VERUJEM JA U TO, ELEM CEKAM SAMO REAL DORTMUND X2 DUPLA SANSA ZNACI AKO REAL POBIJEDI JA CU PASTI AJOOOOJ NEMOJ TEMO DA ME SJEBES DA BUDE 1 PLS PLS PLS
Svaka čast brate
glupi monako 0 šuteva u gol
mamu vam u pičku jebem žvalonjsku
Haha, šomi, nisam imao srca da mu stajem na muku, a kopirao sam taj post da pokažem da tema ipak nije prokleta, pa odustao, bilo mi krivo. Al' ti si jajara prvoklasna xd
ako je neko od vas nešto ubo jebo svastiku svoju u po pičke. loš dan za kladjenje osim poklon keca na porto
139680 dinara mi je izbio iz dzepa
Odigrao sam "da pojačam kvotu" 2+ jedinu utakmicu koja se završila 0:0....
PA MARŠ U PIČKU MATERINU, JOŠ LION IMAO 2 STATIVE I 20 ŠUTEVA KA GOLU OVIH NESREĆNIKA
au brt
KO KAKO?
Haha, a ja kukam za nepune 4 hiljade sa 200 dinara xD
Mislim da mi je pritisak 400 sa 300
Bukvalno ću krenuti da igram samo one igre u Mozzartu neće pasti tačno toliko golova na utakmici i polako ali sigurno da im jebem majku sa duplanjem, kakav govnjiv dan
Pa ti si zategao to sa mnogo više od 20k?
Jebem mater totenhemu iz ofsajda i propalom brizu sto sam sebi daje golove...
Da al nisam hteo da pricam nista zbog baksuza
Au Ps
ps oladi malo brate, primetio sam da si počeo da preteruješ malo ali to je samo moje mišljenje druže
I lepo pljujem marsela boh ga brani kao vata voleje gde se nadje pa sto nije uhvatio volej mamicu mu malenu brazilsku po sred usta jebem nego im dade ovu kontru govnarko mali ogavni i on i pedercina ona manekenska pogadja stativu sa 5m da mi je trebalo da ne daju gol stavio bi ga u 90 sa 50m picka li mu materina budjava kad je zvezda primila 3 komada od bajerna posle 2:0 prso sam i pitao sam se kako koji kurac jebeni a ono real bre primi dva komada od ove divlje ekipe tipa kk makabi tel aviv jebem ti sve i sebe jebem necu ja da branim oci mi gladne zasto sto iljada kad moze 140 pu. Al neka, dobro je ovo vratio bih ja te pare brzo njima ovako cu im kurac dati vise i 50 dinara
Ae batali brt ozb. Nema ni tiket od 50 dinara, ništa. Fazon iskuliraj do NG, posle igraj ako baš toliko voliš, al sitno.
Mislim, nisam ti ni tata ni mama, pričam pošteno šta mislim da treba da radiš. I zaboravi jebeno koliko si u minusu, te pare su otišle i to je to.
11. Ima nova tekma na espn-ovom sajtu ps lolo