Nema ladjenja nego ne igram nista osim espn-ovih predloga. I sinoc sam trebao lepo 48k na detroita uzmem dve glave cisto i cao. Jedem govna jbg ne znam gde mi je glava da zaradim neki kurac i stresem im dve hiljade za mesec ipo dana
Ps. Gledaj to ovako. Da nisi imao ne bi im dao. Nisi pod kamatom igrao, neće ti trpeti porodica zbog toga i eto nije ti niko izgrebao auto ključem u krug pa da ti farbanje treba jbg.
Ma ok boh, necu skapati zaradicu ih do ng jbg sad je udarni period za sve nego mora se zaustavim brt dok nije otislo u picku lepu materinu. Pogotovo mi sa pedigreom vec sam zbog kocke imao "neprilika" da tako kazem. Bez smajlija ovaj put
A malo mi je nerealno da im dodju bas sve utakmice jer je i memfis dosao samo 3 razlike moglo je biti svasta. Doduse da su bili kompletni druga bi prica bila. A protiv gs igrati, ne znam... Nikad ne znas da li ce nekome od one trojice prdnuti da ubaci 65 poena za poluvreme. I ostala dvojica dodaju jos po 20...
sutra Jankunas protiv Reala igra ps xd
Prosao sam ovu psetovu fazu, sad uplacujem 50, 100, 200 na tiket, nista preko toga.
pa koliko je pseto uplatio
50k
ps ima dva topovska djula dole, odajem mu priznanje ali vreme je za ladjenje ili da krene sa duplanjem i igra neke bedne kvotice
Nema ladjenja nego ne igram nista osim espn-ovih predloga. I sinoc sam trebao lepo 48k na detroita uzmem dve glave cisto i cao. Jedem govna jbg ne znam gde mi je glava da zaradim neki kurac i stresem im dve hiljade za mesec ipo dana
http://i.imgur.com/LW5s9uk.png
11 tog su GS protiv minesote tu bi trebalda da bude kvota jedno 6
Ps. Gledaj to ovako. Da nisi imao ne bi im dao. Nisi pod kamatom igrao, neće ti trpeti porodica zbog toga i eto nije ti niko izgrebao auto ključem u krug pa da ti farbanje treba jbg.
Izijeme nema nista od kvote 6. Bice 2. I naravno da cu ispratiti i naravno da cu u singlu.
evo pseto da te oraspolozi (kurva neka sipaju joj vodku usta)
http://cf.girlsaskguys.com/a24901/f35a7eb2-247d-4a27-8798-d9d7597f5a9a.jpg
sise ocena: pet plus
Izijeme nema nista od kvote 6. Bice 2. I naravno da cu ispratiti i naravno da cu u singlu.
а тешко да ће ставити на минесоту 2 квоту, ако ставе испод три, ја ћу контру да гађам на гс, па како буде.
(ово значи да сам сигуран да неће бити испод 3 на минесоту, није баш да ћу да контрирам свима овде)
Ma ok boh, necu skapati zaradicu ih do ng jbg sad je udarni period za sve nego mora se zaustavim brt dok nije otislo u picku lepu materinu. Pogotovo mi sa pedigreom vec sam zbog kocke imao "neprilika" da tako kazem. Bez smajlija ovaj put
ma bice sigurno ok 5-6 kvota na minesotu
Ako bude 5 vraticu sve novce nazad voleo bih to priznajem
Hahaha
Nije mi te žao krsta mi hahaha
Pa i ne treba da ti bude zao nisam ja za zaljenje brt
A malo mi je nerealno da im dodju bas sve utakmice jer je i memfis dosao samo 3 razlike moglo je biti svasta. Doduse da su bili kompletni druga bi prica bila. A protiv gs igrati, ne znam... Nikad ne znas da li ce nekome od one trojice prdnuti da ubaci 65 poena za poluvreme. I ostala dvojica dodaju jos po 20...
папите, да те питам нешто у поверењу, ок?
ШТА БРЕ ЈЕДЕШ ГОВНА? ВИДИМ ЈА ДА ТЕБЕ ТРЕБА ОЗБИЉНО ПРЕВАСПИТАТИ, КЕЦ НА МИНЕСОТУ, АЛО, ЈЕСИ ЛИ ГЛУВ?!