Brt posle 3 pogotka i pogotovo tog memfisa bez pola tima mora da se ispostuju. Da sam bio pametan imao bih sada kladzinih 200 koje bi stavio na to ovako jbg mora vadim evre iz steka xd
Inace nije tih 48k strasno toliko toliko mi je otprike ulaz na pokeru kad je haj rolers vece nego mi je strasno da mene rusi nesto sto je...pa sto je da real vodi dva nula i ne pobedi nema poredjenja jbg
Znaci kao da sam imao poker i neko kupi raner raner jaci poker eto
није страшно госн Косовац, страшно би било да ти се то десило са зајмљеним парама, знам човека, узајмио се да игра кладиону како би вратио дугове са кладионе, после месец и нешто срце почело да му прескаче јер је по цео дан играо и јурио и сваки тикет је био у грчу. али на крају је успео
Juve me zaklao, dzankijev pao, nikolasov pao, somijev pao (sto sam pratio to sami bog zna), ako ne povadi nba i ja na ladjenje isto ko pre par dana situacija
I sta smarate coveka, roka jace nego 95% teme zajedno naucio je do sad kladionica je kladionica i jebes mu mater sad tu
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pa kazem da mi smrdi a ja sam ipak covek sa odredjenim KREDIBILITETOM na ovoj temi.
Brt posle 3 pogotka i pogotovo tog memfisa bez pola tima mora da se ispostuju. Da sam bio pametan imao bih sada kladzinih 200 koje bi stavio na to ovako jbg mora vadim evre iz steka xd
Inace nije tih 48k strasno toliko toliko mi je otprike ulaz na pokeru kad je haj rolers vece nego mi je strasno da mene rusi nesto sto je...pa sto je da real vodi dva nula i ne pobedi nema poredjenja jbg
Znaci kao da sam imao poker i neko kupi raner raner jaci poker eto
Jednim relaksirajućim tiketom do maksimalnog iznosa, tj. vrlo blizu, kladionice poznate pod imenom Mocart.
http://image.prntscr.com/image/eccfac8d4d754b279f87216388cf6a3e.jpeg
http://image.prntscr.com/image/95f856ac78d84adab237972789939599.jpeg
Ps, brate, izdrži.... skidam kapu za cohones, al si glup što nisi branio, zicer je to bio, prijatelju...
Ja sam te ispratisa 500 kao cin podrske kad su vodili 2:1 i dodao juventus daje sledeci gol doslo
E fala ti brt xd
Nista, tu smo da se pomazemo i da se salimo kad nekome ne ide itd.
тужна причо моја живот сам ти дао
није страшно госн Косовац, страшно би било да ти се то десило са зајмљеним парама, знам човека, узајмио се да игра кладиону како би вратио дугове са кладионе, после месец и нешто срце почело да му прескаче јер је по цео дан играо и јурио и сваки тикет је био у грчу. али на крају је успео
тај човек сам ја
Hahhhahhhahahaha izvini laki ali ovo zadnje je bilo toliko neocekivano i simpaticno hahahhaha grcam
Lol
Laki od kad je stavio ovog debelog lika za avatar, svaki post mu deluje dobronamerno
xaxa баш одише добронамерноћу
pa da sad ko me jebe jer nisam zajmio pare haha e stvarno ste govna
Haha, sto bi reko Jasmin Muhamerovic
JA SAM TAJ
Sladja alegro uz pratnju Milana Jabucanca-Vetrovi tuge cije ste sluge?
https://www.youtube.com/watch?v=0Sl8JH2jq0g
Juve me zaklao, dzankijev pao, nikolasov pao, somijev pao (sto sam pratio to sami bog zna), ako ne povadi nba i ja na ladjenje isto ko pre par dana situacija
I sta smarate coveka, roka jace nego 95% teme zajedno naucio je do sad kladionica je kladionica i jebes mu mater sad tu
volim te malo arm
volim i ja tebe tata
Sta mi napravi lilard ajoj, to je to penzija i za mene, s vremena na vreme po 100 200, bilo je lepo dok je trajalo