Кладионица

1. Čoveče kad sudija dune u 90 ti si tvoje odmrmorio
    Pa Žajk je jeo ovaj leba. I vratio pare čovek na kraju

2. Daj makar X jebem ti dete

3. Kakav crni iks, Nikolase, ovi igraju viktorije haha evo i drugog

4. Pa biće on nowhere na kraju utakmice, neće ga biti nigde ako ne dođe dvojka xdd

5. Ih, nije ni Zukorla što je nekad bio.

6. u X cemo jedino noge da mu izlomimo

7. Tačan rezultat 0:2 kvota 35-40, treba to probati sad!

Edit:

ArminVanBuuren
    u X cemo jedino noge da mu izlomimo

AAHAHH

8. joj odose mi pare za novu godinu i bozic

9. jebem li ti ja mater za dobrobit zajednice

10. Sad sam sreo lika u kladzi kaze dobio dojavu na Rad 1-1 i 3+ ljuljnuo par soma na to, reko ja sam cuo NEGDE 0:1 ili 0;2 ali nemam nameru da odigran,kaze jao sad si me smorio necu imati za leba sutra, jao da li ce doci poceo da se trese. Jel vidis sta radis, nowhere?

11. Нисам вам рекао да се спомињао и прелаз неки?

12. Sad već deluje da si bezobrazan i da drkaš ovaj narod ovde, stvarno ti treba čupati uši. I nokte.

13. Kurac moj prelaz, neće pazar dati 3 gola ukupno ni na narednih 10 utakmica.

14. Hej hej djecace nemoj

15. Kolač ti je spremljen. Batine ti dugujemo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.