Кладионица

1. Zovite bombasa da ga locira nek batali maestra na kratko

2. Sad već deluje ahaha Coa, ala si ti naivan, previše veruješ ljudima, druže

3. Lečki to je jače od nas. Sad me zove drug što sam zvao da mi uplati da me jebe hahaha jao mater ti jebem

4. Haha lečki, ja verujem u kockarsku čast (lol). Doduše ovo nisam hteo da pratim, jebe mi se, nije ni aca veverica baš tolika.

5. Ma znam, Boh, ispratio sam i ja sto dojava, kakve sam sve budale slušao jao kad se samo setim. Pozdrav, nouvere, ne mogu da kažem da je bilo zadovoljstvo poznavati te

6. Kladionicarski kum nowhere

7. upravo si izgubio i ono malo uvazavanja koje je postojalo, bednice bedni

8. A desava se sta ima veze, eh koliko sam ja para bacio na zlojave, nikad doduse nisam nikog ispratio odavde i vidim to mi je jedna od pametnijih odluka

9. Kada jedemo žito?

10. Ne lupaj ja sam uzeo 100 k na Nikolasovog Kineza što namesta Hrvate

11. Ma bilo je ok dojava, ono jedno vreme kad je Zvezda igrala prelaze, ne bih ni provalio da neko ovde nije napisao, onda onaj Beroe jao koliku bih tu kintu uzeo, daju gol za prelaz u 95. ili kom već minutu, minut posle izjednačenje jebem li im majku još se tresem kad se setim.

12. Jel meni kazes Boh? Nisam video Nikolas Anelka dojave odje

13. Čengele i Zvono za papke
    PRE LJE PO

14. Ajoj ajoj biće krvi ođe vidim ja.

15. meni je deki doneo pa brat bratu oko 200k na beroe, a ja sam imao priliku da mu se oduzim romom 1-x, on je tu uzeo pravo malo bogatstvo, a verujem i ostali

16. Eh, nisam bio tu kad su se uzimale pare na Maju Beroe..

17. ArminVanBuuren
    meni je deki doneo pa brat bratu oko 200k na beroe, a ja sam imao priliku da mu se oduzim romom 1-x, on je tu uzeo pravo malo bogatstvo, a verujem i ostali

http://www.harrymedia.com/img/data/media/161/baron03.jpg

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.