Кладионица

1. svim srcem navijam da prodje ozb, stvarno lijep tiket, šteta što si verovatno stavio 30din

2. Larkin dao dve trojke u dva napada hahahahjaahjahahaha jaoj izvini znam da nije smesno

3. Trihiljadita strana. To mora doneti dreću svima koji slave pa i meni.

4. 100, opet bedno, ali dovoljno bi bilo za sledeće kolo ako dođe, i vama po tiket što navijate. Kažem ako.

5. Jbg, reko sam vam da slabo pratim kosarku (po malo zvezdu i reprezentaciju pratim stalno).
    http://i.imgur.com/rYlpVf9.png
    Al za kladzu je dosta fino pogadjam.

6. Kolko ti je dobitak brt?

7. 7500

Miriše produžetak, sigurna penal završnica, hm...

8. e moj nikolase, coa nubara kida tikete, losmi88 stavlja random igrace, ono samo najzanimljivija imena roka i prolazi, a mi magovi evrolige pušimo kurčeve...

9. Не прати човјек кошарку, не зна који му ке Калатес на тикету и боде исти, а ми сиротиња остала се убисмо од анализа и никад динара да видимо од тога. Ех животе, врећо гована.

10. I opet će u produžetak, kurčina.

11. Kosovac zauzeto
    Larkin dao dve trojke u dva napada hahahahjaahjahahaha jaoj izvini znam da nije smesno

Xd

12. 14, i sad lopta samo kod njega zbog penala, ne nadam se. Jbg. Juče braun minus, danas larkin minus, ko li će sutra da me jebe...

13. Rajs i Larkin se sad probudili, biti će jebeno

14. Za malo da ga fauliraju! :)

15. Jebote, što ovo jebemumater, daj da omaši bar jedno i onda će morati da brane napad, inače kurac, biće penala

16. Koje su šanse da brane napad sad, 1:5 kapiram

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.