Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Не љутим се, само кажем шта сам прочитао. Можда неком користи та информација, у сваком случају не може да шкоди, што би рекао Лане Гутовић.
kao sto sam i rekao, kad izadje izvini tata casticu se jednim tiketom, a on izgleda ovako
melli 11,5 +
motum skokovi 3,5 +
ibaka 15,5 -
fiorentina-napoli GG
Љуљ 18,5 -
Јанкунас 13,5 -
Парахуски 10,5 +
Лоџески 13,5 +
Мели 11,5 +
Мицов ск 4,5 -
ох! када ћеш научити млади весељаче!
није да не верујем у миткета, али 7 парова на овер/андер и вероватноћа његовог пролаза је далеко од ''одличног'', чисто математички
па само делује лепо тикет, по мом је укусу, а ето, и мене јуче усра седам овер/андер-а. не кажем да треба пљуснути на то 'иљаду динара, али 200 за 15 'иљада... што да се не проба.
чисто математички и тикет са три овер/андер-а делује јадно, 12.5% шанси за пролаз, па опет покушавамо.
Rudi ciganštura ne igra, takav info sam dobio od ortaka
Koliko me mame kec na Galatasaraj i dvojka na Uniks.
Jel realno da jednom ubodem 11 igraca na tiketu? Jel se desilo to nekad nekome?
Jeste autoru shomy23, nazalost nije pogodio sve asistencije..
Sta ne treba sa soma majmune sta baksuziras ja sinoc navijam za tebe
http://image.prntscr.com/image/4147112fac8b4095b628a7452eda77ea.png
Ovo sam odigrao za danas+ nikolasov tiket bez kerola
Radmilu sam rekao da se zna
kosooki zauzeti imas pvt.
Не игра Ленгфорд Шом.(дојава)
Jel realno da jednom ubodem 11 igraca na tiketu? Jel se desilo to nekad nekome?
13 od 14 brt pre mesec dana otprilike. Na 100din za 350 soma, samo Rajs izjebo, 3 asistencije mi falile.
I pokojni Makaronac je takodje jedared pogodio preko 12 čini mi se, samo ga Dragić sjebo i to za poen valjda
Ps, lečki i šomi, pvt za sirotinjski tiket.
somi poslusao si me za motuma vidim...
Tražiti u slobodnoj igri kolika je kvota da će se Vučić slikati sa Stevčom. Nije preko 1,5
Žalgiris 1, olimpijakos 2, ljulj i Bjelica - i miler +.
Napoli 2&gg i Torino 1&3+
Ja sam Torino vezo kec i 2-4, svi smo Ljulja minus a to me plaši malo.
Miloše, el to Milko ili Nemanja Bjelica hehe
Skeč