Кладионица

1. Нисам брат. Брауна сам ставио, ево има 2/8 из игре, уста га јебем.

2. Ja prvo stavio Danstona i u poslednji čas promenim i odigram Brauna ipak.

3. Мрцина не може да да ништа данас.

4. https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1545-3491003-1459

Danston 8.5 + ima 12 za sad
    Šilb 12.5 + ima 21 za sad
    Jankunas 12.5 + ima 11 poena u 16. minutu
    Granica na Efes Galata 162.5 ajmo slepci ajmo

5. A đavola će samo će oni da me obore

6. Aj još dva Braune molim te ko Isusa.

7. Дошао Браун, на гузове.

8. 1/17 Galatasaraj trojke, Hanikat maši li maši zicere, jebem vam se s majkama grupno

9. To Braune kućo.

10. Ajon će lagano da prebaci Ljuljovu granicu za asistencije ljuljek xd

11. ArminVanBuuren
    somi poslusao si me za motuma vidim...

samo na njega ću i da padnem...

12. Danston, Šilb (mislio sam da je ovde tajus, ali dobro i ovako) Parahovski došli, još Melija imam na tom glavnom. Valjda će da pređe, još nema Printezisa, pa u kurac ako sjebe.

I ne znam da li gruvati po hendikepu na Real sad, šta cenite?

13. Турци говна највећа.

14. Govna jebena. Imam još jedan aktivan, ali tu će Bjelica (Milko) da me sjebe, imam još Voltersa, Gudurića, oni lepo idu, i Melija i Lodžeskog.

15. верификује ми минус на мелија на две хиљаде ево пет минута, који курац једем говна и играм то уопште слепчина

и сад су ми паре фалабогу закључане, не могу реал хендикеп да пишем, волео бих да не дозволе ово, покајао сам се.

16. mogu da imam 3/3 lagano a mogu i 0/3 eto šta ti je život, možeš svakog trenutka biti na vrhu, a svakog i na dnu...

17. и одбише, хахах, смрдљивци јебени, најјача кладионица у србији, јесте мој курац. ако су, није ми криво.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.