lečki_mrav
Miloše, el to Milko ili Nemanja Bjelica hehe
Skeč
Sto je najgore, jednom ja pitam druga otkud Bjelica u zvezdi, valjda je u nba. Kaze ovo je drugi. A inace mnogo vise volim kosarku da igram i kao sport nego fudbal, samo jednostavno nemam toliko vremena da pratim i ranije sam se samo na fudbal kladio.
и ставим тајуса (бивши играч ефеса, као прорадиће инат ту, а и плајс очајан, наиграће се) на главни тикет са данстоном, ханикатом и параховским, не ставим га у фантази, а трипут сам га углављивао у тим.
Pa da, Hanikat sve obara. Kako u nekim mečevima deluje kao zver, može da ima dosta poena, kupi sve lopte pod oba koša, igra dobru odbranu, a nekad deluje kao amaterčina, maši zicere, baca lopte pravo u ruke protivnicima.
Ja imam 2 i plus na Efes, nekako se još uvek više plašim za taj plus deo, računam da će Galatasaraj da se raspadne u nekom trenutku kako samo oni umeju
Nikolase vrati pare ova casa nema dno!
Miloše, el to Milko ili Nemanja Bjelica hehe
Skeč
Sto je najgore, jednom ja pitam druga otkud Bjelica u zvezdi, valjda je u nba. Kaze ovo je drugi. A inace mnogo vise volim kosarku da igram i kao sport nego fudbal, samo jednostavno nemam toliko vremena da pratim i ranije sam se samo na fudbal kladio.
Dobar skec za bjelicu xd
Sad cu ti odg na pvt coa
не могу да стигнем за ове играче у шест, да знаш, за остале може.
и ставим тајуса (бивши играч ефеса, као прорадиће инат ту, а и плајс очајан, наиграће се) на главни тикет са данстоном, ханикатом и параховским, не ставим га у фантази, а трипут сам га углављивао у тим.
Пошто се не сећам кад сам последњи пут прошао тикет, сад играм све против Звезде, да помогнем. А у ствари лажем, мислим да ће доћи већина овога.
http://image.prntscr.com/image/7cc11d9e36924a83a7c7b14d93aab296.png
Дангубића сам ставио искључио због квоте, превише сам пута падао на 1,75, 1,75 најгора квота.
Hanikat smrducka na upuv.
Hanikata nisam hteo, cak sam ga i sa fantazija izbacio
Sasvim solidno je zasrao, naravno da ga imam i na tiketima i na fantaziju. Ako.
Pa da, Hanikat sve obara. Kako u nekim mečevima deluje kao zver, može da ima dosta poena, kupi sve lopte pod oba koša, igra dobru odbranu, a nekad deluje kao amaterčina, maši zicere, baca lopte pravo u ruke protivnicima.
Mozda ga imam na tiketu ako su ga nikolas ili mitke stavili, nisam se udubljivao samo prepisao
Mada sam video da je nikolas opalio 2 na efes....
Ja imam 2 i plus na Efes, nekako se još uvek više plašim za taj plus deo, računam da će Galatasaraj da se raspadne u nekom trenutku kako samo oni umeju
Iz tvojih usta u milicine usi
Uh Millcine uši mmmm
koliko je život usran kad igramo ove bedne tikete za neku crkavicu i onda shvatimo da Alen Omić uzima milione
okačite mayu da okadi malo temu
BAJA PAPAJA USTA PAPAGAJA
https://www.youtube.com/watch?v=6KvSLs4rHhU
SAMO MILICA. Plašio sam se za Šilba ali izgleda da ulazi, Braun me brine malo sad.
Pa imam hanikata mitke ga stavio :(