Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nikolase vrati pare ova casa nema dno!
Miloše, el to Milko ili Nemanja Bjelica hehe
Skeč
Sto je najgore, jednom ja pitam druga otkud Bjelica u zvezdi, valjda je u nba. Kaze ovo je drugi. A inace mnogo vise volim kosarku da igram i kao sport nego fudbal, samo jednostavno nemam toliko vremena da pratim i ranije sam se samo na fudbal kladio.
Dobar skec za bjelicu xd
Sad cu ti odg na pvt coa
не могу да стигнем за ове играче у шест, да знаш, за остале може.
и ставим тајуса (бивши играч ефеса, као прорадиће инат ту, а и плајс очајан, наиграће се) на главни тикет са данстоном, ханикатом и параховским, не ставим га у фантази, а трипут сам га углављивао у тим.
Пошто се не сећам кад сам последњи пут прошао тикет, сад играм све против Звезде, да помогнем. А у ствари лажем, мислим да ће доћи већина овога.
http://image.prntscr.com/image/7cc11d9e36924a83a7c7b14d93aab296.png
Дангубића сам ставио искључио због квоте, превише сам пута падао на 1,75, 1,75 најгора квота.
Hanikat smrducka na upuv.
Hanikata nisam hteo, cak sam ga i sa fantazija izbacio
Sasvim solidno je zasrao, naravno da ga imam i na tiketima i na fantaziju. Ako.
Pa da, Hanikat sve obara. Kako u nekim mečevima deluje kao zver, može da ima dosta poena, kupi sve lopte pod oba koša, igra dobru odbranu, a nekad deluje kao amaterčina, maši zicere, baca lopte pravo u ruke protivnicima.
Mozda ga imam na tiketu ako su ga nikolas ili mitke stavili, nisam se udubljivao samo prepisao
Mada sam video da je nikolas opalio 2 na efes....
Ja imam 2 i plus na Efes, nekako se još uvek više plašim za taj plus deo, računam da će Galatasaraj da se raspadne u nekom trenutku kako samo oni umeju
Iz tvojih usta u milicine usi
Uh Millcine uši mmmm
koliko je život usran kad igramo ove bedne tikete za neku crkavicu i onda shvatimo da Alen Omić uzima milione
okačite mayu da okadi malo temu
BAJA PAPAJA USTA PAPAGAJA
https://www.youtube.com/watch?v=6KvSLs4rHhU
SAMO MILICA. Plašio sam se za Šilba ali izgleda da ulazi, Braun me brine malo sad.
Pa imam hanikata mitke ga stavio :(