Dva druga danas pali na sporting u 93. za 70 hiljada, 4 prelaza na 100.
Jedan od njih i ja prekjuče na jednu za 55k, isto prelazi na sto, doduše ranije dosta pa je bezbolnije dosta bilo...
Otkako sam preksinoć pao na brauna samo... Pu pu da ne ureknem, i uživo, i igrači, konačno mi je svanulo malo, samo da još sutra ispoštuje malo i dovoljno mi je, pisaću šta sam igrao.
Arming, ispratio sam onu četvoricu, bogdanoviću granica 13.5, činilo mi se nisko to, ali neka, ne pravim problem. On minus, i vajtsajd, oldridž i vučević plusevi.
Tadeus jang 2 poena je l se seca neko kad je poslednji put izi nabo nesto iz nba, prosli put kazr nju orleans pokriva hendikep protiv hjustona oni ih ubili 22 razlike ja nisam ni hteo da komentarisem strasno
Pa šta sad izmenjale se granice, odma' neki alibi tu. Neka, ne ljutim se, rekao sam samo da ću da te poslušam i to je... Nije da sam stavio neke pare, čeka se EL, boli ga kurac, ovo čisto da pogledam malo :)
Bogdanović 13.5, Vučević 15.5, Vajtsajd 21.5 i Oldridž 18.5
http://nbaknights.com Verovatno i znate za sajt al ja malopre naleteh, ušao sam na forum, jbt ljudi bas prate statistiku i za svaki dan se otvara nova tema.
Hvatao sam GS 2 i Majami 1, kvote po 2.9 bile (gs na poluvremenu, majami na početku druge) gs sprcao dvajes razlike čas, za trećinu nepunu, majami se malo trgao, sad moram da pratim jer je armin izneverio očekivanja i uvalio mi vučevića i ekipu.
A ibaka krenuo sa 2 poena u prvoj dao mi nadu tu jebenu ko i uvek, samo njega cekao na maya berovic izvini tata tiketu i eto mora da te sjebe jako uvek, samo da se covek nervira
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Dva druga danas pali na sporting u 93. za 70 hiljada, 4 prelaza na 100.
Jedan od njih i ja prekjuče na jednu za 55k, isto prelazi na sto, doduše ranije dosta pa je bezbolnije dosta bilo...
Otkako sam preksinoć pao na brauna samo... Pu pu da ne ureknem, i uživo, i igrači, konačno mi je svanulo malo, samo da još sutra ispoštuje malo i dovoljno mi je, pisaću šta sam igrao.
Arming, ispratio sam onu četvoricu, bogdanoviću granica 13.5, činilo mi se nisko to, ali neka, ne pravim problem. On minus, i vajtsajd, oldridž i vučević plusevi.
E jbg izmenjale se granice... Na koliko si uhvatio ostale da znam da pratim
Tadeus jang 2 poena je l se seca neko kad je poslednji put izi nabo nesto iz nba, prosli put kazr nju orleans pokriva hendikep protiv hjustona oni ih ubili 22 razlike ja nisam ni hteo da komentarisem strasno
dobro videces kako ce da jebe u 3coj i 4oj cetvrtini
Pa ajde da vidimo
bilo bi super grupa magazin
Pa šta sad izmenjale se granice, odma' neki alibi tu. Neka, ne ljutim se, rekao sam samo da ću da te poslušam i to je... Nije da sam stavio neke pare, čeka se EL, boli ga kurac, ovo čisto da pogledam malo :)
Bogdanović 13.5, Vučević 15.5, Vajtsajd 21.5 i Oldridž 18.5
Odličan minus na bogdanovića, arming, ima 8 poena posle 5 minuta, čestitke ;)
Bogdanovix vec 10 hah e sve mu jebem, mada znao je naroka na pocetku posle nista
a sta kazete za tadeusa janga hm
http://nbaknights.com
Verovatno i znate za sajt al ja malopre naleteh, ušao sam na forum, jbt ljudi bas prate statistiku i za svaki dan se otvara nova tema.
Je l imao neko mozda seksualni odnos sa anabelom atijas
https://s24.postimg.org/ooinbwuyt/Screenshot_2016_12_23_02_14_53.jpg
Hahah
A lejkersi 11-0 skoro 5 min ne daju majamiju da da kos e paa
Da ako ovo pomogne
https://m.youtube.com/watch?v=h4vpL9PsOig
Pa vidi ga ibaka majmuncina ma daj sve u kurac bre
Hvatao sam GS 2 i Majami 1, kvote po 2.9 bile (gs na poluvremenu, majami na početku druge) gs sprcao dvajes razlike čas, za trećinu nepunu, majami se malo trgao, sad moram da pratim jer je armin izneverio očekivanja i uvalio mi vučevića i ekipu.
Hahah a brate nesrecnici sve pa ja ne verujem
A ibaka krenuo sa 2 poena u prvoj dao mi nadu tu jebenu ko i uvek, samo njega cekao na maya berovic izvini tata tiketu i eto mora da te sjebe jako uvek, samo da se covek nervira
Bigdanovic dosao minus
Haha
a
h
a