Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja ubo bogd minus, ibaku plus, karija minus, krisa pola minus, horforda minus i stavim jebenog tiga minus. Opet jednog padam jebemti i to mi bio prvi na tiketu jebem ga u usta
Inace minuseve sam krenuo da heftam jer sa minusevima kad pocnu tekme tiket mi je dobitan haha
7/11 igraci na EL tiketu juce
Provalio sam da su neki igraci klasicne domacice, a ima i mali broj onih koji kidaju u gostima a kod kuce su kanal
Danas posle dve godine neću odigrati ništa na evroligaški dan.
A jbg
Teo 16.5+
Klajburn skokovi 4.5+
Judo skokovi 7.5+
Smit 11.5+
CSKA 1
Darušafaka 1
Dugo si izdržao :)
Kuca se gradi kad se nema para stoga Datome-
Baskonia H2 6.5
Darušafaka 81.5 +
Vonamejker 13.5 +
Smit 11.5 +
Datome 9.5 -
Hikmen 10.5 -
Vojtman 8.5 +
Jel igraju Teo i De Kolo? Sto je ovako visoka kvota na Baskoniju, jel imaju neke probleme sa povredama, da ne kazem jel ima neka problena
Edit
Aha vidim Teo igra, odigrao shomy
Prepisujem oba ali skraceno
Somijev dan danas je
ево, опет долази то доба године када арапи постају примарни извор игара у фудбалу :(
о јеботе сећам се прошле године 31.12 гледам понуду оно играју израелци, арабљани и ваљда иранци, алжирци, мароканци, мада за њих нисам сигуран ал за прва два јесан
Danas je Šomijev i moj dan, velikim znalcima igre pod obručima
Nikolase jesi se pomorio sa onom malom burzujkom?
evo ja cu ti odgovoriti posto sam dobar sa nikolasom, da stvar je sredjena
Koliko lajkova za ovaj zaljubljeni par?
Bas je steta sto ce ova slika zaljubljenog para imati manje lajka nego neke gluposti.
Lepi
на бурусиса у моцарту квота на 10.5 + 2.11
шта, бивша љубав, није их прежалио па као неће баш да их трпа?
дај бре, барњани (под условом да заигра, хоће вероватно, што је још боље, ровит), војтман, једино је диоп ту кол'ко-тол'ко дефанзивац, али важи што ће он да се носи са синглтоном и бурусисом.
сад сам почео да разматрам, окачићу за једно пола сата.
и наравно, сингл на теодосића опет на 16.5 ако нема деколоа, а ако не буде ни теодосића, џексон је на 10.5, додуше то се мора чекати у 5 до 6 баш, док не изађу на терен.