Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Prosao sam dva tiketa. Cekao sam na jednom rajsa na drugom hikmana minus opaa
izbacicu ja neke igrace NBA za nekih 15tak min, pa ko hoce neka odigra
A na dva sam pao na po jednog, moglo je biti sjajno vece ali i ovako sam zadovoljan
izbacicu ja neke igrace NBA za nekih 15tak min, pa ko hoce neka odigra
http://i.imgur.com/Xlt8S5m.jpg
о, браво.
'ајде изијем, али три комада, не више.
Teo+
Datome -
Wilbekin +
Smith +
Clyburn sk +
Hikman-
Vonamejker +
Vims -
Darusafaka +
I naravno raspali Vojtman i Burusis me sruse sve im jebem sto imaju HILJADU EVROVA EJJJ
22k-4k=18k sta znam majku mu jebem svaki plus je dobar al otkako sam prestao da zatezem poceo sam da prolazim tikete haha
Izjebase me burusis hvala coa i cska hvala ps inace bi bilo 40 to bi vec bilo za klabing neki
Ibaka 15.5 +
Lin 14.5 +
Vajtsajd 20.5 +
Mils 13.5 +
Šroder 17.5 +
Tauns 22.5 +
Džejms 25.5 -
Sutra svi po tiket od mene, u pinbetu gledajte kvote
3/5 на оном тикету, сматрам то напретком
Brao ps lepa para
Fala arming fala coa vi ste ljudi nema sujete kao kod ovih ostalih hm mislio sam da smo prijatelji na istoj misiji :(
Elem
Memfis 2
Portland h2 (2,5)
Juta 198,5 +
Feniks 212,5 +
Klipers h1 (-5,5)
Memfis h2 (3,5)
Orlando h1 (-5,5)
Milvoki h1 (-2,5)
Na oba kvota malo preko 10 malo da se prati nocas u klabing cu sutra
Dewayne Dedmon preko
Timofey Mozgov preko
Geri Harris preko
Entoni Benet preko
Dzeremi Lin preko
.............
ako nemate u ponudi svih 5 odaberite 3
Ahahahaa padoh sa stolice, nijednog nema u ponudi Mozzarta
Ispratio sam nikolasa, pao na vojtmana za 20 soma, na drugom me sjebe cska za 45, juče pangos za 20... Ne znam brt, bas sam skenjan nesto
иди у курац изијеме знаш
само лин у сокеру
Brt i mene pangos juce za 16, danas cska 12 i burusis 12, aek 42, olimpijakos 30, kalinic 44...u zadnih 5 dana samo. Dalje unazad bolje da ne idem izbedacicu se, mogu samo da te posavetujem da odigras 4 tipa maks i stavi 500 dinara i banja