Кладионица

1. To mi nikad nije bilo jasno kod nekih trenera, taman kad se igrač razigra, oni ga izbacuju. A neke koje očigledno ne ide ostavljaju popriličan broj minuta. Da li oni imaju negde zapisano tačno u kom minutu izbacuju kog igrača i kako god da se razvija situacija, drže se tog plana ko pijani plota

2. Napravio je treći faul, verovatno zato.

3. Baš to, Coa, u Evropi nisam video da nekome toliko tolerišu korake kao njemu. Mogli su i sad doduše, al eto neće đubrad

4. Pa dobro, treći je jebemumajku, ima još fore

5. Ali bio je otprilike 24. minut, dosta rano za treći faul (kad ti je jedina alternativa diop, a na drugoj strani singlton i burusis i ovako ćopav), evo vratio ga je :)

6. Ma nisam ni gledao tad, povukao me Nikolasov post da napišem nešto što me odavno tišti. Sad će kurac moj da da, Larkin, Bobua i Šengelija ne vide nikog drugog kad uzmu loptu

7. Odoh i ja sa Šomijem na lađenje do februara, muka mi je od ovoga. Zakočio na 6 poena ko Pangos juče. Pozdrav prijatelji

8. Sad za produžetak nekako da navijamo, a

Ja sam cvetak, čudan cvetak,
    ja sam cvetak produžetak,
    neka znade momče svako
    ubrati me neće lako

9. Daš crncu loptu za poslednji napad, bravo, ala ju je zadržao kod sebe, niko nije mogao da mu je otme... Odnosno mogao je, bio je blizu da je izgubi, ali ipak ju je nekako zadržao, svaka čast

10. мртви бурусис, остаје још једна нада, да барселона сведе утакмицу на испод 159.5, а како је кренуло, пуцаће им курац да играју одбрану у четвртој...

11. Samo Veseli za koš sjebao, jbt koji je ovo bedak. Nauči slobodna bacanja da izvodiš govnarčino prokleta

Nikolas.
    Veseli 11.5 +
    Anderson 9.5 +
    Navaro 7.5 +
    Džejms 8.5 +
    Klaver skokovi 5.5 +
    Rajs asistencije 5.5 +
    Simon asistencije 3.5 +

12. Da li je rajs na terenu kazite mi?

13. јесте, и има 10 асистенција (немојте рећи шомију)

14. 'ајде армани, пукли сте, успорите мало игру, пустите абаса, паскола и остале, плс.

15. Lečki daj neki NBA, pa da se razilazimo.
    14 utakmica je na rasporedu

16. Jel hikman na terenu ja ga ne vidim?

17. Sto ste me napustili picke?

18. Ma nema ih, preteraše govna 159.5, padnem samo to na jednom, i samo burusisa na drugom, juju koliko bih ih usrao...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.