Кладионица

1. Moze to da se fura, da gruvamo 10 posto od dobitka za tikete do 50k a preko 50k 5 posto od dobitka, klepamo neki zajednicki kad neko prodje

2. Ako cica draza prodje onda 200% dobitka da stavimo xdd

3. Što mora neko da prođe, ajde par vas neka svaki dan daje po jedan fiks. Pa na kraju dana da se to uplati, al da bude neka divljačka kvota gde za 50 din gađaš maximum.

Kažem vas, mislim na ove sto svaki dan igraju i prate barem nesto. Ja bih voleo da ucestvujem al cenim da bi mi se najebali mamice da tiket padne zbog mog para bajern 1 kvota 1.0001.

4. Da ti jebem mater glupavu da ti jebem, ti ćeš Kvarežmi da uzimaš loptu i znao sam da će retard da promaši penal da me sjebe na smrdljivih 1&D2+
    Govno malo smrdljivo tursko se kurči, zasere penal, dabogda ga primili ali neće kurve ostaće na 1:0

5. Haha ja igro na lajvu da nece biti vise golova :)

6. odem tri strane unazad i vidim papeta da standardno kenja izijemu za odsecanje glave marjanoviću xD

7. Samo sam usput spomenuo...

8. U samo 24h vratili se makaron i radj, ova kuca puna srece..

9. Nemojmo se zavaravati dragi Armine, Radj je jos uvek level noob na ovoj temi.

10. Potrebna nam je trenutno svaka pomoc da zardrzimo temu

11. A pricam i za forum generalno vec se popisao sa 2-3 posta xd

12. Đava ti pastir bio

13. Ps, može jedan da se rezerviše za ponedeljak? :)

14. sutra Klivlend - Golden Stejt joj joj

15. Ja jebo ovo a sta ste vi uradili sa svojim dobitcima hm?
    http://i.imgur.com/lo4FYjz.png

16. Dobicima dobitcima koga boli kurac bitno da se jebe

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.