Кладионица

1. A fura ono ch i sh jebacko brt ping

2. Odoh u braun sada slacu vam slike picki iz separejova

3. Pa kol'ko si dobio majku mu, ova drvenarija i duborez ne koštaju malo jebiga.

4. To sam vam loslao sliku sto mi poslala kad sam dosao imala je na sebi samo kap.parfema xd ove iz separejova dobijate ujutru los mi net ko kurac

Fejslineru moze ako nisi tilmo jos nisam siguran

5. Pusi kitu tilmo sam sebi placa tikete, jedan je tilmo!

6. Jel rade jos u sanku u braunu lepi Gagi i onaj mali cigan, nisam davno bio :)

ova ima tako ravan stomak da mogli bi bacit partiju saha ponjemu

7. Pa ne mogu veceras opet da klabingujem al pitacu je za sredu xd al samo ako ce lecki da pravi analizu posle haha

8. Hahah ala me jebete sa ovim šahom u poslednje vreme, prvo je Coa imao analizu tipova dužine 0.75 mojih prosečnih postova na šahovskoj temi, sad ovo :)

Dobro, ajde odradiću analizu, ali moraćeš da postaviš dobar snimak, da vidim sve poteze, onda da naglasiš da li igrate po ubrzanom ili klasičnom formatu, naravno za prave sladokusce tu je ponekad i blindfold partija, a pravi velemajstori vole da ga zabibere i ponekom simultankom s vremena na vreme.

9. hvala ps, ne treba, ali lepo je znati da sam mogao da računam na tvoju dobrodušnost :)

10. Imate u pinbetu asistencije i skokove nba za danasnje utakmice

11. Koja li je granica za Dejvisa ili Dramonda skokovi? :)

12. Kapiram da GS dobija danas.

13. Kapiram da GS dobija danas.

14. ne igraju davis i dramond danas jbg, kontam oko 15 bi bila granica

15. по некој мојој логики....

Мега - ФМП 2 (дискутабилно али сасвим солидна квота за пробати у сингличу)
    Њујорк - Бостон 1 (де ћеш да губиш кући у медисону на божић против бостона, мисим брт)
    Цедевита - Звезда 2

16. samo da ispravim jednu greščicu prijatelju dragi, po nekoj tvojoj logici, a ne "logiki" !! :)))

17. Arm hocemo da grmimo veceras?

18. ja nista jacu necu brt, odigrao sam vec par onako zajebancija za pracenje sad od 6 pa cu videti posle, kontam danas je dan za uzivanje

porzingis ili melo + a mozda i obojica
    crowder +
    dzejms realno mora da izdivlja tu + ide, mozda i irving posto on i kari brane kurac moj, a love minus
    wade +
    deandre jordan +
    lavine +

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.