ne pisaa sebi za vrat, samo treba da prestane da drka tilma jer mu je tilmo sad bas dobro stavio; sta, tilmara nikog nije drkao, ovaj je sam trazio, a zauzvrat treba da se iskulira od daljih podbadanja
Pa metarski je kabal. U rukav ako ćeš se biti u lokalu. Mada u kolima stoji jbg
Tilmaritza je sada ok skroz Kilogram i ovi što ga drkaju ga drkaju zbog ranijeg debilisanja kapiram
Ajd ti sad budi pametan
što brt?
nisam znao koju rec da upotrebim pa sam rekao sloj, jebote, koliko netacno. SLOJ.
u potpisu student knjizevnosti
Pa rekao je Tilmo da ne mora da ide
Haha a i ti tilmo igraš gradski derbi Real Betis protiv Real Madrida!
http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/014/959/Screenshot_116.jpg
šom, kolko god ostalima deluje da je sprdnja kad to napišeš, meni svaki put bude jako teško, al to ti je valjda i cilj...
Za aleksandrakg.
Slušaj pederčino ljigava, ti si odvratna njuška i ništa ne može to promeniti.
Što se mene tiče, ti si sam ponudio opkladu koju sam ja dobio, ali opet, ništa ja nemam od toga da ti ne postuješ na ovoj temi.
Tako da što se mene tiče, imaš svo pravo da i dalje pišeš ovde. Zanemari opkladu.
A sad si tako postavio da ako se vrati piša saw sebi za vrat
Najača stvar je bakarni kabal debljine 3 prsta sa tvrdom plastičnóm izolacijom. Leti kroz vazduh kao metak a kida meso gdje udari
last update, ne igraju Konli aka mika guster iz ritopeka i Dragic..
znaci gasol + OKC 2 i boston kec za sve pare to cu ja vi sacekajte mozda je opet ispala xd
ne pisaa sebi za vrat, samo treba da prestane da drka tilma jer mu je tilmo sad bas dobro stavio; sta, tilmara nikog nije drkao, ovaj je sam trazio, a zauzvrat treba da se iskulira od daljih podbadanja
Thilmo>aleksandar kilogram
Brt pendrek u dzep sakrijes gde ces sa kablom jebenim
hahaah oko noge brate
Beni zato sto sam prvi verovao u tebe a tebi bi bilo drago da radj uzme lovu sta je sa mnom??
uz onaj drugi teleskop savitljivi cak dobijes i futrolu jako lepu
ima na rotoworldu zvanično
idem da spavan. psetu puno sreće sa ovim tiketom ako je odigrao. ako ne prođe, još sutra ostavljam neki predlog i to je to od mene
odigrao sam vec al drago mi je da je zvanicno bezbrizan sam
Pa metarski je kabal. U rukav ako ćeš se biti u lokalu. Mada u kolima stoji jbg
Tilmaritza je sada ok skroz Kilogram i ovi što ga drkaju ga drkaju zbog ranijeg debilisanja kapiram
Ajd ti sad budi pametan
pseto, koliko ti sreće želim, svi bi srećni bili
:*