Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
osećam da ćemo se poknaćiti
Svi što su je srećo moja
U zivotu snili
Pam param pararararam
Idi idi
Srećo moja
Ljubav nije dug
на крају 4/7 први обновљени вукајлијашки тикет, није толико лоше за почетак, можда нас усере ускоро
Trebalo bi sad da igramo dok coa nije na temi bice 4/6 minimum xd
Gasol za 2min 7p bez promasaja iz igre
Edit: 10p za 4min
Jevem ti adamsa u picku lepu materinu
Al zato ako se okc uskoro ne odlepi nema od vestbruka minus nista lagano je na 8p vec samo sto je pocelo jbg
I adams vec na 8, sami igraju njih dvojica skauz on izgleda ulazi u prvoj xd rekao sam ti da je zahvalan lik
Arming nisi valjda adamsa minus igrao posle mog saveta za plus na njega?
Pa vestbruk ih lomi kako hoce jeveno nema ko da ga zaustavi adams dobija servirano sve jevem li mu sve u picku materinu na sva 3 tiketa ga imam fix veceri jebene i eto
Navijamo sad za bo brt nema druge
Pa bice BO inace udje i vestbruk u plus a to nije dobro xd
A bice vrv 14 razlike u prvoj 1/4 je brt
Da brt reko sam ti odigrao sam iako nisam proverio info, imam adamsa i kantera plus na dva odvojeno naravno, onda gasola naravno i fixeve boston i okc..
Ne moze bolje ici za sad.
Armine brate, nebitno i da Adams ne udje u plus ali na tu granicu igrati minus pa lol, ok Whiteside je lud ali to su 5 dodavanja Westbruka si lud, kontam da pratis vise od mene da ti ne popujem al stvarno prehrabro i ludo od tebe..
Zbog toga sam i igrao minus na njega jbg verovao sam da ce ih nabiti napisao sam danas
Ja sam jos jutros adamsa na 12,5 hvatao, sto je protiv vajtsajda odlicna granica i presolidan tip, al jbg desi se, zato i jeste ludilo rokanje igraca
Bio je 10,5 lol de to da propustim, kanter 14,5 al uhvatio sam ga na 13,5
Nista njih dva i Gasol da dodju bice dovoljno, idem da spavam kao kralj u zlatu da li cu se probuditi sa suzama u blatu joj
To je to mrs u picku materinu