Кладионица

1. Sto ovaj vadi gasola jebem li mu majku

2. To je problem sa Gasolom, može da se desi da da 12p u 1/4, 8 skokova 3 asistencije, da ga lik izvede, i kad ga vrati da ne šutne više nijednom, jebemu sve koliko puta tako me je izjebao peder, a gotivan je (kad dolazi u plus)..

3. Koja je bila granica?

4. Ajmo oklahoma ajmo hjuston xd

5. Scouser
    last update, ne igraju Konli aka mika guster iz ritopeka i Dragic..

znaci gasol + OKC 2 i boston kec za sve pare to cu ja vi sacekajte mozda je opet ispala xd

pre 7 sati

Bravo mali

6. A bravo i za benija, pogodio si dva od sest majstore! Xd

7. Dzabe sto nakucam 3 tekme Hendi i plus/minus kad jebene igrace pogodim 2/7

Jbg nije mi se dalo da uzmem 430 000

8. Ako sutra vas 5-6 isprati moj tiket sa 100din, uzećemo preko 10 miliona dinara.

9. Pratim te sa 500, jebacu majku mocartu sad, naostrio sam se, zapamtite ovaj post!

Do nove godine ce moja kita biti duboko u mocartovom dupetu dok mi on peva!

10. 3/7, roberson dao 1p xd

11. Hahahaah a dobro ja nisam imao njega na tiketu xd

12. Hahahaha tilmo odigra sigurice za 1300 a na somijevu ludoriju ce da stavi 500

13. sautempton totenehem golovi.
    ili neki x. ne verujem da moze totenhem da ih dobije u gostima.ako se to i desi,onda kapiram da ce biti golova.

14. U zurnalu predvideli X tako da je moj siguran tip za tu utakmicu supla sansa 12

15. onda golovi.ugura totinhem dva,ovi jedan i to je to.

16. hvala hej veseli se kuuuucni domacine, usro sam ih. Konacno pravi info, tu sam izgrmeo doslo lagano

E a gledajte ovo

Admas u mocartu 10,5 pa nije toliko rahitican iako ide na Whitesidea, ne znam dal i njega da ubacim u neki dubl, mada sam vec odigrao kantera na 13,5+ i memfis poene manje..

Onaj trenutak kad skapiras da je bolje sto si nesto pogresno uplatio, nisam odigrao Memfis manje NEGO OKC manje, zajedno sa dublom kanter + horford -, a na poluvremenu bilo 110 poena i vise jer ok ima da odsecem sam sebi ruke, i na kraju dodje nekako joj konacno malo srece

http://i.imgur.com/bl6NiEQ.jpg

17. Lijep <3

Ja ubo jedan, najmanji ko i uvek, od tri sa coinog racuna haha u minusu 200 kinti fazon a to je ko plus ok sve xd

18. prefin tiket, bravo

večeras ima dosta tekmi, još nema ponude u mocartu, ali sig igram karija, oldridža i taunsa pluseve koje god da stave granice

19. hvala brt, e Oldridz je ove sezone toliko nezahvalan za igrati da je to nerealno, al izgleda da je usao u formu. Kari je dosao under u 7 od zadnjih 10 tekmi xd

20. znaš zbog čega, zato što oldridž ide na krisa i bendera, obojica rukiji. usraće ako bude hteo, a 18.5 granica. njega sam najviše puta hvatao - ove sezone, red je da ga stavim jednom +. kari je sad izjavio da mora više da šutira, da bude agresivniji, kapiram da će da divlja večeras. a tauns ide na jokića

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.