Кладионица

1. Prepisacu samo prvu dvojicu onda

2. veceras cu okaciti dobitan tiket ne mogu sad mozgam gloova me boli

3. ja cu vrvtno jokica olridza i taunsa pluseve za hiljadu

4. Пратим те, Армине. Додуше, са 150 јер ми је толико осртало на рачуну.

5. Sad razmisljam kilpatrika umesto olridza panja odvratnog koji me je prodao svaki bozji put

6. hahah e majmune jedan, sad menjas kad sam te ispratio

7. Sta je bre ovo ocemo se kladiti danas il necemo picka mu matetina

8. #DOUBLE

M. Gortat 10.5 Over 1.85
    G. Monroe 9.5 Over 1.85
    Kvota 3.42
    WIN

Nisam nikad voleo igrati 2 igraca iz istog tima da ce uci u over, ali za sve postoji prvi put. Gortat ima idealan match up, posto naspram sebe ima jos pomalo neiskusnog sofmora Turnera, koji u napadu moze dosta uraditi ali je u odbrani jos i tanak, a Gortat je to bas i iskoristio prosli mec sa 21. poenom. Gortat obicno tako i igra, kad naidje na laksi match up naspram sebe, on to i iskoristi. Cak ga i Roto vidi na 15 pts veceras, pa vredi probati.

Monroe ulazi sa klupe, i moze se reci da predvodi second unit. Na prethodne 2 utakmice 16 i 12 poena za nekih 21 minut u igri. Njegov razlog igranja veceras nije njegova forma, vec bivsi tim. Draftovan kao 7. pick davne 2010 godine od strane Detroit Pistonsa, ciji dres je nosio sve do 2015 godine, kada su menadzeri Detroita odlucili da ce vise koristi imati od Dramonda te su trejdovali Monroa. Na prethodnih 5 meceva protiv Detroita postizao je 11, 18, 10, 14 i 20 poena. To ne mogu racunati kao relevantan podatak jer je na nekim od tih meceva pocinjao u first unitu, sto veceras nece biti prica. Ali imace svojih 5 minuta veceras i bice zeljan sigurno da pokaze bivsem klubu da su se ogresili od njega.

9. Ukratko: (y) (y)

Idem po ovoj logici:

Ako ce utakmica da se resi do kraja trece cetvrtine, a trebalo bi, i ako do tada igraci ne predju ovu granicu, nece je ni preci. Prethodni mec odigran pre 10ak dana Spursi lagano resili u gostima, pokrili hendikep, a svi igraci ostali ispod. Uzdam se u to i veceras, jer Spursi jos jace igraju na domacem terenu a Greg nije najavio da bilo kog igraca odmara.
    https://s30.postimg.org/5bwb1vewx/FB_IMG_1482952271981.jpg

10. nikolase ocekujem sutra kvotu 50 prijatelju

11. Evo vam neke analize po meni ok igrao sam par igraca odavde

VIP VIP VIP

Karl Anthony Towns - Over (22.5) 3/10, Wwin, 1.75
    CJ McCollum - Over (27.5) 2.5/10, Mozz - Mer - Maxbet, 1.85
    Devin Booker - Under (18.5) 2.5/10, Mozz - Mer - Maxbet, 1.85
    ------------------------------------------------------------------------------------
    FREE FREE FREE

Jamal Crawford - Over (18.5) 2/10, Wwin, 1.85
    Demarcus Cousins - Over (32.5) 2/10, Mozz - Max - Mer, 1.85
    Derrick Rose - Over (18.5) 2.5/10, Meridian - Maxbet, 1.85
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Analize:

Devin Booker

Bukerov tim, Finiks Sansi, ce veceras na jedno od najtezih gostovanja u NBA ligi godinama unazad, put Teksasa u San Antonio. Buker je u finoj formi, ali moze se reci da je ubacivao poene tamo gde je bilo ocekivano, protiv File i Hjustone, te je opet ostao 2 puta u underu u poslednje 4 utakmice iako je imao povoljan mecap. Veceras to svakako nece biti slucaj, jer ce cele veceri imati protiv sebe dva vrsna defanzivca, Denija Grina ili Kavaja Lenarda. Bas iz tog razloga je i Buker, koji u dosadasnjoj kratkoj karijeri belezi oko 16 poena po mecu, protiv Spursa u 5 meceva belezi tek nesto preko 12.5 poena. Ove sezone su vec igrali jednom, a Buker je ubacio 17 poena, uz uzasan sut iz igre - 6 od 19. Razlog sto je uopste imao toliko suteva i proveo puno vremena na terenu je taj sto je mec do poslednje cetvrtine bio neizvestan. Male su sanse da to i veceras bude slucaj. Spursi su igrali pre cak 3 dana i to ovde, u San Antoniju, svezi su, mislim da im Sansi nece moci parirati. Stoga mislim da ce veliki pritisak biti na Bukeru, jer kao sto sam rekao verovatno ce se smenjivati Grin i Lenard, obojica odmorni. Plus, ocekujem da Bledso mnogo vise zavrsava, jer ce imati mnogo povoljniji mecap.

#djone

Derrick Rose

Nju Jork veceras gostuje Atlanti, ekipi koja ove sezone igra dosta promenljivo, imali su dosta problema sa povredama kljucnih igraca, ali konstanta tokom cele sezone je slaba odbrana. Ne naravno u reketu, gde Dvajt dominira kada god da igra, vec na perimetru, iskljucivo na poziciji pleja. Tu je Denis Sruder, preoteo u prethodnim danima titulu najgore defanzivca Riki Rubiju. Sruder, i ako pored evidentnog napretka na ofanzivnom delu terena, i daje kaska u odbrani, pre svega zbog jako slabasnog gornjeg dela tela. Te igraci, kakav je upravo Rouz, fizicki dominantni, rade sta god pozele nakon snaznog prvog koraka, jako lako dolaze u reket, pre sveg bez velikog opterecenja i onda to otezava posao i centrima Atlante, da rese prodore protivnickih plejmejkera. Rouz je u odlicnoj formi. Ako izuzmemo mec u Finiksu, gde je igrao samo 10 minuta zbog povrede, u poslednja 4 je svaki put isao preko ove granice, i u proseku postizao 23.3 poena. Za danas je i Kurtni Li neizvestan, te ako ne bude igrao mozemo videti mnogo vise minuta za Rouza, pogotovo u duetu sa Brendonom Dzeningsom na bekovskim pozicijama. Takodje, ocekujem mec na veliki broj poena, te da Rouz pokupi svoje ovde i ode na 20+ jos jednom.

#djone

Karl Anthony Towns

Po mom izboru pick veceri, decko igra sa mnogo samopouzdanja, prvi je po usage rate u Minnesoti, veceras protiv Nuggetsa, koji su defanzivno medju najgorim ekipama u ligi, i svakako je za ocekivati jednu bas efikasnu utakmicu.

Veceras na poziciji centra imamo u matchupu dva jako talentovana mlada igraca, Jokru i Townsa, misljenja sam da Jokara fizicki prije svega ne moze parirati Townsu, uostalom Jokara i nije poznat kao neki strasan defanzivac, tako da ne ocekujem da limitira Towns-a veceras..
    Ovi timovi ove sezone vexc jednom igrali, KAT dominirao u tom mecu, upisao 32 poena,.
    Towns relativno svjez ulazi u mec, jer su zadnje dvije tekme Minnesote otisle u BO, te je odmarao veliki dio poslednje cetvrtine.
    Po meni lagani over, 25+ poena, na rotu ga vide na 24, pa eto, i toliko je dovoljno (smiley) Srecno

il pinturichio

Jamal Crawford

Klipersi nakon fenomenalnog ulaska u sezonu, polako padaju, prvo losa forma, potom povrede, i vise se ne sepure na prvom mjestu Istoka.

Naime Griffin je out jos par sedmica, Paul se ocekuje i veceras da priopusti mec, JJ je pod znakom pitanja, sto sve zajedno dovodi do jedinog zakljucnog rjesenja i pitanja, ko ako ne Jamal!?

Jamal, covjek sa mozda i najboljim crosoverom u ligi, zaista je uzivanje za gledati taj segment njegove igre, covjek je u spektakularnoj formi, od kad nema gore navedenih igraca, naime zadnja 3 meca, 22,24 i 26pts, i logicno moram ga ispostovati i veceras, protiv Pelikana, koji sud efanzivno veoma losi.

Jamal startuje na dvojci, matchup protiv Hielda, rukija, koji ce veceras da pohadja 'malu skolu velikog majstora' , na 2 ovosezonska susreta protiv Pelikana brojao do 20 odnosno 22poena, iako su u jendom mecu Klipersi bili jaci za Griffina i Paula, a u drugom je samo Paul bio tu, dok je veceras upitni Redick igrao takodje oba meca.
    Pelikani lose brane spoljnje pozicije, KLipersima bez dva udarna igraca, situacija kao stvorena za jos jednu 20+ partiju Jamala.

il pinturichio

CJ MCollum
    DeMarcus Cousins

Susret Blazersa i Kingsa, timova koji preferiraju tempo kosarku, na mnogo poena, i sa dosta posjeda.

Sa ovog meca izdvajam 2 picka, po jedng sa obije strane.
    Iz domacih, moj pick je CJ, naravno razlog vise nego ocigledan, Lillard je out, CJ ima maksimalnu mogucu slobodu, ubjedljivo najveci usage rate-e i ocekujem ga na 20+ suteva sigurno,prosli mec protiv Raptorsa 29poena, u identicnoj situaciji kada je Dejm bio out.
    Protiv Kingsa na dva meca ove sezone 31 i 36 poena, dovoljno razloga da pored njegovog imena upisem + veceras.

Reket Porltanda katastrofalan u defanzivi, i losiji igraci od Kazinsa se nerijetko naigraju protiv Blazersa, rodjo igra u sjajnoj formi, prije nekoliko dana upisao rekord protiv Portlanda kada je postigao 55poena, u prvom mecu sezone dao 31, oba puta preko vecerasnje granice, necu previse razmisljati i pametovati i pored njega podebljavam +.SRECNO

il pinturichio

12. Jel moguce da Pol ne igra ni veceras, taman sam opet hteo da ga stavim manje a jordana vise..

13. Samo jedno pitanje, ako ne igraju grifin i pol zasto se ne bi igralo protiv klipersa a ne na kroforda?

14. Evo gledam sta ste igrali, ne svidja mi se ovo kod Nikolasa sto dva igraca Finiksa su igrana manje a zna se da obojica trose najvise lopti u toj ekipi, ja cu bledsoa vrv plus, granica 18,5 u mocartu pff

15. Plamliju digli granicu :((

16. Inace za pola i jj ima kvoti sto znaci da vrv igraju

17. Necu se veceras zaletati ko sinoc, ne moze dva puta za redom onako da udje sve, al evo sta sam igrao

Bledsoe 18,5+ (po meni mala granica za lika koji se ispucava do besvesti al ok San Antonio :( )
    Wigins 22.5- ( koliko vidim sve ce ici na Taunsa i Lavina)
    Rose 18.5+
    Batum 17,5+
    Gasol OPET 12,5+ aj nemoj me prodati veceras stara kajlo
    Dejvis obrva 29,5+ nema nikog pod kosem LAC koliko vidim a jordan ce morati da se cuva od faulova

ja sam iskombinovao ove momke na nekim double-triple a sta ste vi veceras uradili za svoj potencijalni dobitak

18. Samo jedno pitanje, ako ne igraju grifin i pol zasto se ne bi igralo protiv klipersa a ne na kroforda?

lol odlicno pitanje idu pelikansi na neku zmijicu

19. prepisujem obrvu i wiginsa za 1000 dinara poz

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.