hahaha ja i moje 1.30 kvote, stvarno sam degencina jebena
stavim seltik 3+, cisto da pojacam kvotu, igrao sam jos totenhem gg3, taunsa + i oldridza + i degenkoi vode 2:0 na poluvremenu i verujem da pretpostavljate koji je kraj bio.
5 puta pokusavam da odigram tiket i nece da prihvati, picke sigurno znaju da je dobitan pa me jebu da odustanem hahahah prika pa necemo tako necu odustati ima da ga uplatim i to sa duplim ulogom sada jer ste brezobrazni
добро друже, загето сам синглић на Пеликанару. добра ствар је што нећу пиздети и одма затезати вадилицу ако не прође јер ћу преспавати сву ту ујурдурму
а не ко јуче, ливерпул ме појебе па из беса алл ин на неке енглезе 70. минут 1:1 ја играм 2.5 + .... и пар секунди после сконтам шта сам урадио и грицкао муда до 81. гол, камен са срца пада. добро је.
A ja imam teoriju da me to kladza jebe jer znaju da ce doci iks puta bi doslo da je proslo jednom vadilica posle nesretne minesote ocu lajv na barsu psz i real ukupna kvota 5 za stotku i to u kladzi bio ne ovo i jebe nece pa stop pa opet nece pa verifikacija i ja kao ma daj pusti proslo 5min jbg ostalo 10-15 kad rke rke dadose ga svi idi bre u picku materinu zato sad ne pustam
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja pratim papeta sa dve, majstor je da prepise
Jel beni izbacio nesto da odigram 3-4 njegova al kontra xd
nemojte me kleti poslije
Pa tako sam ono vece izijo govno-ne igraju lebron i kajri AJMO LAV PLUS pa debilu igraj protiv klivlenda i uzmi novce
1.55 na pelikane
Hahahah jebeni turci a ovaj lik da gol u 45 pa dobije direktan crveni u 55 a jeeeeeeste bas da nije i branio pre toga
hahaha ja i moje 1.30 kvote, stvarno sam degencina jebena
stavim seltik 3+, cisto da pojacam kvotu, igrao sam jos totenhem gg3, taunsa + i oldridza + i degenkoi vode 2:0 na poluvremenu i verujem da pretpostavljate koji je kraj bio.
Pa brt 1,55 ili 1,85 isti ti kurac
kazem samo koja je kvota, ne zalim se...
ne spominji mi Ljubav kreten me oborio za solidne pare, al nisam ljut na njega ko na Vucevica i Oldridza oprastam mu ovaj put
Pa ja vas samo ohrabrujem da cepate pelikanse xd
Ja sam ljut na lava crko dabogda
збуњен сам, шта одиграти
Pa pelikanse jebate
nemam inspiraciju veceras :/
Čikago - Bruklin 51.5 + 1.četvrtina
Vašington 1
Toronto H2 13.5
Sparsi H1 10.5
------------------------------------------------------
Vol 21.5 +
Redik 17.5 +
Hauard 15.5 +
Gortat 11.5 +
Rouz 18.5 +
Gasol 12.5 +
Pop 14.5 -
Bledso 18.5 -
Gordon 11.5 -
Grin 12.5 -
5 puta pokusavam da odigram tiket i nece da prihvati, picke sigurno znaju da je dobitan pa me jebu da odustanem hahahah prika pa necemo tako necu odustati ima da ga uplatim i to sa duplim ulogom sada jer ste brezobrazni
добро друже, загето сам синглић на Пеликанару. добра ствар је што нећу пиздети и одма затезати вадилицу ако не прође јер ћу преспавати сву ту ујурдурму
а не ко јуче, ливерпул ме појебе па из беса алл ин на неке енглезе 70. минут 1:1 ја играм 2.5 + .... и пар секунди после сконтам шта сам урадио и грицкао муда до 81. гол, камен са срца пада. добро је.
A gortata nema u mocartu
Ps ja imam teoriji kada tako nece da mi se uplati tiket da me to sam Bog sa nebesa sprecava da uplatim jer nece doci jer sam dobar covek pa me cuva
A ja imam teoriju da me to kladza jebe jer znaju da ce doci iks puta bi doslo da je proslo jednom vadilica posle nesretne minesote ocu lajv na barsu psz i real ukupna kvota 5 za stotku i to u kladzi bio ne ovo i jebe nece pa stop pa opet nece pa verifikacija i ja kao ma daj pusti proslo 5min jbg ostalo 10-15 kad rke rke dadose ga svi idi bre u picku materinu zato sad ne pustam
Prosao je inace eto love niotkuda