Кладионица

1. Ja dva dana pijem neku budjavu kafu i to vidim da je budjava jebeno, ali nemam za bolje

2. o jebote bog izjednacise

3. Ajde Džening pogodi nešto sad si našao da asistiraš

4. Ala je penetrirao Ljulj

5. dabogda ih sve pobili ovi arapi u smrdljivoj belgiji, naročito u ovom jebenom brižu
    tačno znam da će da ostane 1-1

6. Stao na 11, granica 11.5, za isplatu, ima još 2 minuta do kraja, znate kad će da da taj poen? Nikad

7. Paskolo jebe Olija ma daj jebem ti vise i kladionicu i sve

8. I dade ga konačno hvala sudijama što su svirali non stop faulove, izađe lik sa 2/11 iz igre

9. brao lecki i meni bi doneo isplatu da nije olimpijakos popusio kurac majmunski

10. ahahah armani piša po olimpijakosu, ok to je to, još sutra i pauza onda

11. ko to lecki jbt

12. olimpijakos ce da dobije ovo ja mislim

13. Au koliko je inteligentan igrac ovaj Paskolo

14. Fala Armine, ako si igrao čistu dvoju ima još nade, držaću ti palčeve jao izvini što spominjem palčeve kako sam bezosećajan. Mada možda kad bi ovaj Paskolo prestao da igra kao Stiv Neš jebeni

Kako još sutra, pa i u petak se igra

15. paskolo>djentile

16. Ma Džening, nije Evroliga nego Evrokup, Met Džening, pre nedelju dana dao istim protivnicima 25 poena, granica 11.5, otelio se dok je sad izašao u plus

17. Пасколо = 0,67 х Симоновић

18. Id u kurac tehnička za floping hahahaa pa kako Rudi Fernandez i ostali Španci uopšte završe neku utakmicu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.