Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hahahaha
Slobodno može da se napravi poster kao ljuljaška onako, na jednoj strani nižoj svi mi, na drugoj u visinama nikolas to je taj neki odnos
Braćo koncentrišite se na NBA večeras je naše veče, danas mi je bio ceo dan do jaja u svim sferama večeras mora da se grmi!
Znaš kako se kaže, Dio - kome su sve sfere do jaja, kocka mu je u kurcu. Parafraziram malo
Koja bre niža strana ljuljaške el ti o klackalici pričaš o čemu se radi
Što te nije bilo kad sam ginuo na kocki al zato jebao eventualno platonski to može je l
Јебеш ти све ово кад ја испогађам цијели еврокуп који не пратим уопште, а евролигу момачки испромашујем...
Haha klackalica kako kurac ljuljaška prso sam
Kao na klackalici jedna strana niža (u govnima) to smo mi, a druga šmrče koks sa Marininih nedara to je nikolas
al dino kopriva
LEPO JE DOC U SVOJU CARSIJU!!!
JA NE PIJEM DA TE PREBOLIM! :D :D
iyijeme ima nba veceras
ima
ATLANTA 2
MEMFIS 1
2.5
daj nekog igraca mani fixeve ko ce to pogoditi
edit
ja cu i veceras ganjati singlove
Dekica Wade - progone me tvoje ocxi
Klarkson +
Rendolf +
Bazemore + (ganjam ga nekoliko kola mislim da niej usao samo jednom)
i
Matthews to satro na neki info sa onog sajta, kao povredjen, dakle manje
a imaš li nekog pulena?
wejters majami
Baš to tri čaše za sto i dom perinjon skozere
ne ne igrajte vi EL po 10 igraca na tiket uz procenat uspjesnosti 17% osim Nikolasa niko pare nije uzeo tjednima :>
edit
ok ispratio sam te dobri covece Waiters +
Tip + za mec 1224 je blokiran za singl kladjenje -.-
i maximalno moze 1000din ok izijeme imas neki koji nije blokiran
Iljasova 15.5 +
Vejd 19.5 -
Dragić 20.5 +
Kari 25.5 +
Je l ima neki specijalan razlog što dekaricu vejda minus?
Razmišljam se kazinsa plus ali 27.5 :(
jrue holiday +
trebalo bi probati sac na sitno
Ima, nervira me:D A i ne racunajuci zadnjih par tekmi ume da odmori u back to back utakmicama
Na Sac ne bih stavio ni 20dinara prebedna ekipa