Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hahahaha
Slobodno može da se napravi poster kao ljuljaška onako, na jednoj strani nižoj svi mi, na drugoj u visinama nikolas to je taj neki odnos
Braćo koncentrišite se na NBA večeras je naše veče, danas mi je bio ceo dan do jaja u svim sferama večeras mora da se grmi!
Znaš kako se kaže, Dio - kome su sve sfere do jaja, kocka mu je u kurcu. Parafraziram malo
Koja bre niža strana ljuljaške el ti o klackalici pričaš o čemu se radi
Što te nije bilo kad sam ginuo na kocki al zato jebao eventualno platonski to može je l
Јебеш ти све ово кад ја испогађам цијели еврокуп који не пратим уопште, а евролигу момачки испромашујем...
Haha klackalica kako kurac ljuljaška prso sam
Kao na klackalici jedna strana niža (u govnima) to smo mi, a druga šmrče koks sa Marininih nedara to je nikolas
al dino kopriva
LEPO JE DOC U SVOJU CARSIJU!!!
JA NE PIJEM DA TE PREBOLIM! :D :D
iyijeme ima nba veceras
ima
ATLANTA 2
MEMFIS 1
2.5
daj nekog igraca mani fixeve ko ce to pogoditi
edit
ja cu i veceras ganjati singlove
Dekica Wade - progone me tvoje ocxi
Klarkson +
Rendolf +
Bazemore + (ganjam ga nekoliko kola mislim da niej usao samo jednom)
i
Matthews to satro na neki info sa onog sajta, kao povredjen, dakle manje
a imaš li nekog pulena?
wejters majami
Baš to tri čaše za sto i dom perinjon skozere
ne ne igrajte vi EL po 10 igraca na tiket uz procenat uspjesnosti 17% osim Nikolasa niko pare nije uzeo tjednima :>
edit
ok ispratio sam te dobri covece Waiters +
Tip + za mec 1224 je blokiran za singl kladjenje -.-
i maximalno moze 1000din ok izijeme imas neki koji nije blokiran
Iljasova 15.5 +
Vejd 19.5 -
Dragić 20.5 +
Kari 25.5 +
Je l ima neki specijalan razlog što dekaricu vejda minus?
Razmišljam se kazinsa plus ali 27.5 :(
jrue holiday +
trebalo bi probati sac na sitno
Ima, nervira me:D A i ne racunajuci zadnjih par tekmi ume da odmori u back to back utakmicama
Na Sac ne bih stavio ni 20dinara prebedna ekipa