Кладионица

1. Pa to sam gledao za dvaespeti rezultate zbog statistike, imajući u vidu da u većini slučajeva favorit pobedi. U suštini treba juriti slabiju ekipu što zbog veće kvote što zbog toga što u ogromnom broju utakmica uspe bar jednu četvrtinu da dobije.

2. Haha da da isto. Ustanem pre 9 samo kineze i korejance imas fazon. Kosarka i odbojka. Tucem na lajvu minuse a oni samo sipaju. Sve cekam hoce li stati ma ne jebu zivu silu. Uplatim fazon manje od 45.5 u drugoj cetvrtini oni daju 70 haha

3. najjace kad puknem npr 3 soma na te diletante i ostane mi tipa 5,6,7 nebitno i onda grunem sve na neku 1,2 kvotu da vratim bilo sta tipa neki u odbojci vode 2:0 u setovima i puknu majmuni hahaha ja gledam koji kurac jbt

4. I jebo vas bog što ne krenete singl da jurite? Ja se ne kladim već par godina jer sam pre pilićario sa 50, 100 i ako i nekad nekako ubodem opet nisam ni na nuli. A ima jednostavan sistem koji ću početi čim dođem do viška para(hehe višak para) i moraću od vas duzimam igrače jer ne volim košarku. Vidim ovde dosta vas prati košarku i uvek se gađa od 5 do 10 igrača, aj nek neko proba sa 5500 mesec dana da juri singl igrača i da svakog dana ubode po jednog, samo jednog, a da ima četiri puta da pokuša, četvrti promašaj u nizu i gube se pare. Za mesec dana može od 13000 do 20000 da se navuče, zavisno da li se dobitak čuva ili opet ulaže. MALO LI JE NA OVU SKUPOĆU PITAM JA VAS??!! Kad se nakanim da krenem ako i to budem pao nikad više u životu neću igrati kladionicu, zajebi sve ako jednom od četiri puta ne ubodem igrača a šansa 50%

5. Anderson 10.5 +
    Klejburn skokovi 5.5 +
    Jankunas 12.5 +
    Rajs 15.5 +
    Larkin asistencije 5.5 +
    Buboa 12.5 +
    Lodžeski 10.5 +

6. Ja taman prepisem ono sa prethodne strane reko ajd bjelacku kosarku da bacim ti sad novih 10 parova fazon pa polako

7. SokOdZove
    I jebo vas bog što ne krenete singl da jurite? Ja se ne kladim već par godina jer sam pre pilićario sa 50, 100 i ako i nekad nekako ubodem opet nisam ni na nuli. A ima jednostavan sistem koji ću početi čim dođem do viška para(hehe višak para) i moraću od vas duzimam igrače jer ne volim košarku. Vidim ovde dosta vas prati košarku i uvek se gađa od 5 do 10 igrača, aj nek neko proba sa 5500 mesec dana da juri singl igrača i da svakog dana ubode po jednog, samo jednog, a da ima četiri puta da pokuša, četvrti promašaj u nizu i gube se pare. Za mesec dana može od 13000 do 20000 da se navuče, zavisno da li se dobitak čuva ili opet ulaže. MALO LI JE NA OVU SKUPOĆU PITAM JA VAS??!! Kad se nakanim da krenem ako i to budem pao nikad više u životu neću igrati kladionicu, zajebi sve ako jednom od četiri puta ne ubodem igrača a šansa 50%

Pa nema ti smisla ovo nikako. Jer i da ubodes 2 singla od 4 ti si opet u minusu. Bolje dublove cepati, kvota 3.42.

8. Kolko su bolje granice u Mocartu za igrače jbt, šteta što im je ponuda bedna

9. Ne već gađaš jedan singl ako ubodeš u plusu si npr 300din, ako paneš ulažeš više opet na singl i kad od dobitka oduzmeš ulog za taj dan i šta si pao juče opet si u dobitku 300din ako opet padneš opet povećaš ulog da bi opet imao čist plus. Lako je izračunati ulog samo je poenta da igraš singl i da dižeš ulog ako padneš ako pogodiš ideš na prvi ulog. A imaš četiri pokušaja da ubodeš

10. pa bolje uslove ti daje rulet da igras crno crveno tako nego igrace

11. Jbg rulet je drugo, na tekmi znaš da je 50-50 za rulet nisam siguran ume da jebe smo tako ako mu se digne

12. na ruli je najjace kada likovi znaju sta sledece baca.iz desetog pogode orfanelu.jesam rekao da ce da baci 9.dobitak 9 soma,pre toga minus 13 soma.opaaaa

13. kako moze da jebe kad je pola table podeljeno na crveno pola na crno 50% sanse s tim sto ti rulet daje kvotu 2.00 a igraci 1.85 :D

reci da imas neograniceno novca i odigras 1000000 ruku samo crveno, na kraju tih 100000 ruku ces biti na nuli ili blizu nule, ako odigras 100000 singlova na 1.85 popusio si

14. Ima i nula tako da nije 50-50, uglavnom ako neko gađa 5, 10 igrača a uvek padne jednog il dva, ima dosta veče šanse da ubode jednog igrača. Za rulet sam viđao da mnogo puta da neće ništa da da, neće da pljune tačno da ga jebeš

15. уф кад би ми неко дао 100к евра на зајам и каже, нема камата баки, служи се, допар си човијек, ал после месец дана врати. ал смем само кладионицу са тим да играм и сав плус који остварим мои је. како ли би моцарт одреаговао да му на лајв друкнем 500к генги на нешто типа 60' минут 0:0 играм да пада гол квота 1.50. како ли бих ја пратио после боље је питање.

16. E moj Laki, ovi pilićari iz Mocarta pola sata proveravaju kad hoćeš da odigraš nešto za 2k dinara kao da će da propadnu zbog toga, kakvi crni milioni.

I šta je sad ovom De Kolou kog đavola, ne može protiv Efesa ništa da ubode

17. Imam ga plus pa zato, nista novo...

18. Jebeno nerealno šta se dešava, dekolo maši zicere a hajns sve prikucava

19. A Darušafaka postigla 5 poena za više od 6 minuta, pa da

20. vajtsajt vcrs out
    jokic out 2 utakmice bar
    derozan vcrs out trpajte laurija ubija dok nije tu derozan, a stavili su mu granicu ko da igra derozan vcrs, cak i veca kvota na over
    kanter sinoc zabo stolicu na poluvremenu hah out mesec i po

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.