Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
evo anegdote za rulet
igram u admiralu pre nekih 2 godine iz drkanja. I sad u tom admiralu rade samo crnogorci ima ih nekoliko koji su nzm menadzeri i obezbedjenje sve u jednom. I radi neka nevena. A ti crnogorci svi napucani onako. I sad ja imao nesto malo i hocu da skinem i kazem ovom jednom napucanom ima bradicu i nosi naocare: Mozes da mi iskljucis? a on kaze: ZOVI SAMO NENSI. :D :D
vesterman dve trojke ahahah aj u kurac i kladionica i sve
Ma sve promaši Klejburne dobro bar ništa ne ide dobro hahah
Šansa na crno je 49,5 kao i na crveno jer ima nula, tako da rulet uvek dobija. Koliko sam pre vremena provodio u kladži bilo je dosta slučajeva da neko pukne preko noći 1000 eura a ujutru neko sa 500 izvuče 30000din, nzm dal je namešten, nisam ga mnogo ni igrao pa me nije bilo briga, mada od likova koji jesu takva je situacija guta guta pa pljune, kao u las vegsu oni što jure da neko pukne pare na aparatima pa ulete
uglavnom čim uštekam neke para da mi ne trebaju odavde ću krasti igrače pa stavljati šta igram pa ako bude išlo biće dobro
Kurac će ići dobro
ja cu jos vcrs pokusati jace, ako ispusim prebacujem se na papetov sistem i lagano
soma evra je standardan cifra za redovne.pucanje od 4-5 soma je pomalo zabrinjavajuce.meni lik sto radi u gaji.to je rula u ns koje ima na svakom koraku.lik prodao gajbu u ns,ide da zivi u bg.kupuje gajbu uz doplatu.dosao sa kintom,pukne skoro sve,vrati se na minus 2 soma.ne izadje konj i zgruva sve.mnogo kinte.ne znam koliko je istina,a i ne znam sto bi me lik lagao za to.malo mi neralno da na elktroncu puknes toliko kinte,al sta sad.video sam lika kako gruva 4 sveznja sto hiljadarki, sto dveihiljadarki za 15 minsa.mozda i postoji mogucnost ako te bas nece da grunes.drugar je sa nekim ponusom od 5 dinara napravio 8 soma.lepo smo se castili taj dan.
Kakav potop jebeni
Dekolo postao sasvim solidan nikola rebić
Bukvalno sve ide kontra
Ajde ovi sa ovim sistemima koji sigurno dobijaju da se teraju u kurac krasni
Ljudi igrajte minuseve koji vam kurac nije jasan?!
Bar na el, u nba ima pluseva mada i tamo minusi jebu. Pogotovo sto ako je nekom prosek 9 granica je 9,5 a ne 8,5 u startu je veca verovatnoca i pored povreda, faulova, kontraritma i trenerovih zamisli ludih(tipa kad milutinov igra 15min a ti imas birca plus xd). Ja znam da je laske cekati plus i niko ne voli minus a to zna i kladza zato granica uvek ide malo gore
Mene minus i oborio Hajns jebeni dal je ikad dolazio ovoliko za redom u plus i Vesterman je na dva poena od izlaza i njega zatego minus.
Brt igrao sam minus na hajnsa koji ide na danstona, šatro najboljeg defanzivca lige i on me sjebe lagano, vestermana takodje koji rokne 2 trojke u 1/4, nema neka od ovog sranja, samo ako te usere nešto možeš da pogodiš
Evo tajs je večeras definicija minusa jebenog i daće 18 poena zapamtite dobro ove riječi
Ovo što je Šomi rekao :) Plus Faverani 10.5 -, on za 5 min ima 6 poena, kad neće, džaba sve, da igramo rulet i pokrijemo i crveno i crno, izašlo bi zero, nula, duplo golo
Najveća ludost je gađati to, za prekid serije, e, on je vezao nekoliko dobrih sad mora da podbaci, vreme je, ne mora brt, ganjaj ga dok je u formi, kad vidiš da je debelo kiksnuo jednu, ili dve, teraj na sledećeg, ili ga onda gađaj minus.
gledao sam milutinova i onog crnaca iz baskonije.nosi broj 12. 2 teletabisa.cilj im je bio da prodju jedan krzo drugog.ne pored,nego bukvalno kroz.
sto mi ne upaltis pseto 200 evra