Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sanitarni jel doslo ovo sto si dao predloge, vidim pises cesto u zadnje vreme pa reko da vidim vredi li te ispratiti?
Pogadja solidno
Dragić 20.5+
Durent 28.5+
Galinari 18.5+
Vigins 22.5+
Bogdanović 13.5+
lacio mrtvi
I krenu da dolaze jedna po jedna i reko to je to danas uzimam 650k i uzeo sam al 650 kurcina
Pauza do sl vikenda pa onda krecem nesto smisleno
Onda sanitarni druze dobrodosao
Izijeme oce li igrati Chandler i Farid da mecemo kucu na Bartona i Harisa
Hahah igokea cedevite ne mase trice jebene haha pa da naravno
8 trojki u trecoj cetvrtini seme vam se zatrlo preko 50 poena
Kažu da će Čendler igrati. Bez Jokića, Farida i Mudieja. A Feniks u fulu.
Trebalo bi doći ispod, bez Jokića.
Dzejms micovic prelagan prolaz ali ja dodajem poene jebene jos povecana mrtva granica haha pa koji put ove nedelje me jebe cedevita boatright i aba liga generalno govnjiva haos, tacno jedan kos preko granice iz drkanja da me jebu
Drug čeka Intera Seltu i Sporting za 180 k
evra naravno
Komplet njemci dosli gg3+.
Kakav ti je drug sa Rađardom?
Има ли кога?
Денвер мање од 111,5 и Букер више од 24,5
Plakacu jebeno,sta se desava
слушам те, изјадај се
шта забада овај сајт у три ујутру, каква преоптерећеност у ово доба
Ne smem da uđem u rezultate, da vidim koliko koji moj nije munuo... :/
Zadnje vreme došlo.