Кладионица

1. trista rana imam od milwoki bucks
    trista rana imam od milwoki bucks

od jabari parker i greg monro
    od jabari parker i monro

igrao sam milwoki iz ixa u dvojku
    odneo je greg monro novog golfa dvojku

ko igro na milwoki pare bacio

2. Nije preopterećenost nego "onaj novi" nešto čačka, jedno pola sata nije moglo opće da se uđe pisalo "pokušajte za pola sata radimo nešto".

3. Najozbiljnije nikada nisam bio blizi bataljivanju, videcu na kraju veceri

4. svega mi sta se dogadja sa ovim milwokijm opet sam ih igrao, gube od osakacenog bostona kome ne igraju bredli i HORFORD alo!!!

5. Gledaj Isiaha flipsa sad dolazi plus 18p na 3 min. pred kraj poluvremena majku ti jebem.

Memfis još nije počeo znači jednog igrača manje mašam.

Razmišljam se na lajvu da pojurim na šarlot gube 5 razlike 3 kvota na njih. A svi znamo da je Sac smrdljiva vrljava ekipa.

6. armin, jesi ti dobio nekad pare na kladionici?

7. Ajdeee tompsone sve ti jevem dajte mu loptu mrtvuuuuuuu

8. Букер још 9 да да и Денвер 52 највише, распуцала се говна у другој четвртини

9. Mene zakla tompson ko najgoreg neprijatelja

10. Nadao sam se da ce uci u 4. Zna ponekad al kurcina

11. Ante 10min ne moze da utera jos 5 poena, mislim da nije ni sutnuo jebeno, kari povredjen ocekujes mrtvaka on sunuo 42 poena boli ga kurac, a tompsona vezao u 2 glavma dubla, galinari i bledso se posprdali al ne mozes ti da ga jebes

12. људи, вимблдон из x-2....

13. Gent - Briž 2, kvota 2.85

14. Poslednje 2 hiljade roknem na federera u 6 ujutru, zao mi je sto nisam pratio bilo ludilo izgleda, uglavnom igramo se i danas

15. http://mondo.rs/a977608/Sport/Kosarka/Crvena-zvezda-Dejan-Radonjic-Mornar.html

"Igraćemo ovaj meč bez Jovića, najverovatnije i Kuzmića, od ranije je poznato da ni za ovu utakmicu nećemo moći da računamo na Dangubića, ali i sa tako sraćenom rotacijom, želimo da odigramo dobro pred našim navijačima", rekao je Radonjić.

Braćo, znate šta vam je činiti!

16. nikog danas nema, sinoc al horford ne igrao

17. dabogd a ti otpale ruke

18. bas pre neko vece dosli mi sestra i zet ja porodica cela i sad ja gledam boston na sk, seli za sto veceramo i gledamo kao boston svi i od jednom pocinju svi za stolom kao UH STO BISMO VOLELI DA NAS FINGERUJE ONAJ CRNAC KAKO SE ZOVE ONAJ pitaju mene ONA DEVETKAA

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.