Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ta devetka zeli nas jebati
I TI KAZES JA SAM DEVETKA DUGA DEVETKA I IZVADIS PRANGIJU I SVI SE UHVATITE ZA RUKE I MUMLATE DEJVID STERN DEJVID STERN
Padnem gol sasuola za isplatu, pa sevilja dobije crveni u 2. Minutu, lukovic iz krke za 37.min samo 8 poena prvih 30.min imao je 0, a evo sad bilbao gubi, odbijam da prihvatim sa su sve ovo slucajnosti ceo moj zivot jebeni je prevara prokleta
e aj se ne kladimo vise
oprosti mi pseto moj pape!!
Deny računaj da mi sređuješ kartu za Olimpijakos 22. Marta pa da idemo na kurve i pola kante od polidisperzije maxpol lučani najkvalitetnije droge da pijemo
To računaj
pu bog te jebao deki!!
I ja bih volio sa vama...
Znam pičke neke iz Radisona pro kurve sve prepičke
https://www.youtube.com/watch?v=iYrVVaHd45w
kvota na egipat maroko 3 + je 3,35.divna kvota.nikada nisu igrali 3 +.i 2 je bilo retko.morao sam igrati.i falkao daje gol.
Ne igra Stjepan Kari, ja cu zategnuti ovu preostalu dvojicu na + pa ako je ispala po ko zna koji put sa infom ko ne igra evo svecarski obecavam vise nista necu predlagati jer onda ovo definitivno kladionice nesto muljaju :(
Ne igra Kari sigurno
grunuo sam singlove pa pomoz bog, thompson je u pinbetu 20,5 ako ne prebaci to pa ja ne znam sta cu uraditi sebi i drugima
Dođoše Niksi sa hendikepom, a da li će i bez?
Kortni li 10 poena poluvreme i poen ne moze do,kraja
Sreder 14 u trecoj i nije mrdnuo pa dokle bre vise ovako bar me odmah sjebite
Ja sam batalio igrače, sad samo hendikep.
Tompson +
Dobrić+
Nejt +
Sutra?
Produzeci i prodjose mi obojica fala kurcu