Кладионица

1. Siti me jebe dva kola za redom mrs picka vam materina

2. Ajmo vadjenje na fener, ima li sta sigurnije od turaka? Xd

3. Takoje bre topale oce i majko bog nek ti pruzi spas jer mi te volimo ko sto ti volis nas

4. Bolonja Lacijo Bolonja lacijo šta bi ti radio dok bolonja lacijo

5. Daj mi gospode bolanja lacijo večeras

6. Predražinjo tiket se čeka samo bolonja lacijo i zdravo mama evo ne na mocart sajtu

7. Podrzacu te jednim zatezanjem lacija brt

8. Tig majmune glupi pa zasto

9. Jel to nba raniie danas??

10. Aaaa bre pa kako je vec poceo karavan

11. Jebote Njemca sam hteo minus u picku materinu

12. Predlažem vam keca uživo na las palmas, 1:2 je, minut 48. Igraju sa mrtvom osasunom koja je poslednja, usralo ih da daju dva u 6 minuta iz dva šuta praktično, a usrao ih las palmas inače. Možda i prelaz nameštaju jer ovi nemaju šanse za opstanak. Kvota 3, a las palmas je definitivno jači, čukali su real na bernabeu-u jbg.

Prenos na SK2.

13. Ne diram nista dok ne zavrse lacio i monako

A imate i fmp-fmp u 21h fine su granice

14. Pseto eto ti gsw protiv nyk juri xD

Nadam se da ste igrali t2 2+ to - dobitno je. Za lacio pricam.

15. Necu prvu, tek od druge ili trece

16. 2:2 već, 5-6 minuta nakon posta.

17. Sto neces prvu :)))))))

18. Zato sto ce da popusi kurac ko ja evo i to na 2 tiketa tiga bio i fix veceri i kurac

19. Zato sto moraju da zapnu prvu ili prve dve da bi mogli da izgube posle neku od oje tri

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.