Zato što se prvi tipovi u vodu bacaju
Znam zajebavam te zato sto sam ja rekao nemojte do Bostona juriti tj. da cu od bostona ja juriti, a vi kenjali treba juriti sadodmasad.
Armine kako fiks veceri jesi to opet gledao fb pro tips?
Pa na sredera majmuna ide, protiv bivseg tima skroz realan plus i evo kurac nije ni sutnuo
Aahahahah gledate li las palmas? SK2 BRZO!
3:2 inače, ali kakav autogol aahahahh
Kakvo djubre od igraca ovaj pol dzordz
Evo 5 brzih poena, Armine, kolika mu je
Mislim granica
15,5
Promasi otvorenz trojku cc
S obzirom na to koliko je puta šutnuo i da je igrao samo 13 minuta u prvom, odlično se drži
4:2 za las palmas, prelagano, hvala što ste svi ispratili, pa dobro niste morali toliko da zatežete ali dobro sad neka ste, pozdrav i svako dobro.
Cao
Sam sam Dok te ljubi drugi neko Ti si Sad za mene las palmas
Još će i 7+ da dođe verovatno, solidno nameštena utakmica. Dovoljno da se do kraja sezone osasuna juri za još jedan prelaz.
Bravo za tip coa, ja bi te ispratio da nisam ulegao vec dosta
Evo i 7+ dođe, cigani španski :)
Da li da igram na debelog idiota?
Otpremnina za drugu ligu haha
sto ne sacekaste mene da kazem sta da odigra neko, ja kad nemam para ja postujem ovde ono sto bih odigrao i pratim
nemoj na karmela
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Zato što se prvi tipovi u vodu bacaju
Znam zajebavam te zato sto sam ja rekao nemojte do Bostona juriti tj. da cu od bostona ja juriti, a vi kenjali treba juriti sadodmasad.
Armine kako fiks veceri jesi to opet gledao fb pro tips?
Pa na sredera majmuna ide, protiv bivseg tima skroz realan plus i evo kurac nije ni sutnuo
Aahahahah gledate li las palmas? SK2 BRZO!
3:2 inače, ali kakav autogol aahahahh
Kakvo djubre od igraca ovaj pol dzordz
Evo 5 brzih poena, Armine, kolika mu je
Mislim granica
15,5
Promasi otvorenz trojku cc
S obzirom na to koliko je puta šutnuo i da je igrao samo 13 minuta u prvom, odlično se drži
4:2 za las palmas, prelagano, hvala što ste svi ispratili, pa dobro niste morali toliko da zatežete ali dobro sad neka ste, pozdrav i svako dobro.
Cao
Sam sam
Dok te ljubi drugi neko
Ti si
Sad za mene las palmas
Još će i 7+ da dođe verovatno, solidno nameštena utakmica. Dovoljno da se do kraja sezone osasuna juri za još jedan prelaz.
Bravo za tip coa, ja bi te ispratio da nisam ulegao vec dosta
Evo i 7+ dođe, cigani španski :)
Da li da igram na debelog idiota?
Otpremnina za drugu ligu haha
sto ne sacekaste mene da kazem sta da odigra neko, ja kad nemam para ja postujem ovde ono sto bih odigrao i pratim
nemoj na karmela