Кладионица

1. Ja ću sutra odigrati ovo što sad ovako trijezna nađoh:
    Sparta P. - 2
    Rozneborg - 1
    Sundsvall - 1

Tj. sad sam zatefterisala, a sutra ću dodati još. Zašto sam ovo sad odabrala? Ne znam. Malo se proslavlja odbojka. Nedostaje mi Gazimudo odmetnik, on je uvjiek imao objašnjenje zašto igra koju utakmicu...

EDIT: Zajeba me Siti na grupnom tiketu, al me iščupaše Mančester i Srbija što sam singlirala preko interneta.

2. Mene juce milan za 60 evra sjeba a danas sam igrao
    Sligo 1
    St pauli 2
    Braga 2.
    9,8 kvota.

3. Jebala me braga. Za sto evra me sjeba

4. Tu je gazimudo,umro nije :D
    Pratim temu povremeno, ako naidjem na nesto zanimljivo ja ostavim..
    Sad za vikend sam znao da ce totenhem da odvali liverpula.. Gledao ih protiv paoka, onaj ludak rednap izbacio neku decu da se spradju sa grckom sirotinjom.. Uzeli bod, otisli srecni kuci i spremili se za kantanje liverpula.
    Al svejedno ne bih uzeo pare, igrao bih siti..

5. Evo sad sam malo gledao parove pa reko da vam predlozim ovo:
    Liverpul - Bolton

gg3+ mu dodje pod obavezno. gg2+ vrlo verovatno.
    4+, 5+, 4-6, za najhrabrije 7+..
    Gledao sam bolton 3x ove sezone, igraju dobar fudbal, al posto su bulja tim ne mogu nikog da pobede. Napadaju uvek kad imaju loptu. Liverpul se sad izblamirao protiv totenhema, pa mora da navali, a zbog ovih crvenih kartona igrace im ko zna koja deca..
    Dobra tekma ce da bude,a ako mi se neka kvota svidi, mozda i bacim 500din u singlu, pa sta bod ga.
    Mada, to bi znacilo da sam prestao sa prestajanjem kladze. Hm,razmislicu..

6. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! UZEO SAM 6800!!! YES! NIkad nisam bio srecniji!!!! :)))

na 300 din... Rosenborg H1,Home utd-Etoile 2-3, Sundsval 1+pp & 2+drugo,Sparta 2,Wisla 1,Hafnarfjordur 3+....

ah... :)))

Sutra cu da grmim ceo dan! jebe mi se...

7. Danas će da mećem:
    Arsenal (jebo me on) - 1
    Mančester - 2
    Bohemians - 1
    Viljareal - 1

8. Kakav danak neiskustvu :D
    Ne igraju Liverpul - Bolton nego Arsenal - Bolton.
    Ali nema veze, sad su ove igre sto sam ostavio jos jace.

Evo odmah da ostavim i bombu vikenda:

Arsenal - Bolton GG2+ @7.1

9. Ја немам паре па и не играм.
    Али ево шта бих одиграо ...

Новара - Интер 2
    Блекбурн - Лејтон 1
    Арсенал - Шевсбури 1

Лепа квота , 2.50

И ако неко оће сингл да ризикује, пробао би Астон Вила - Болтон 2

10. Ja za danas igram mocnike iz Milana,moraju vise da prorade majke im ga,a koga ce da dobiju ako nece Novaru u gostima. Arsenal 1+pp & 2+II, Lask 2+pp, engleze neka konferencija saytipitajbogakojikurac 2+pp, Sepi tenis 1 i Venlo-Herenven od 4 do 6...na 200 din,11 hiljada...A da,i Lech 2..

Ali mi je Inter fiks nad fiksevima,moze i 2 i 3+,ako se razgoropade.. :P I moze Notingem 1 da se pokusa protiv tuzne Njuke..

11. Јесте кад поцепали добитан тикет ?

Ја сам поцепао 300 марака кад је Звезда играла против вентспилса. Све проашо у 90 био х ја играо 2. Поцјепам тикет и гурнем у лименку кад даје мезенга гол. Скачем радујем се и псујем себи све по списку :)

12. moze Notingem 1 da se pokusa protiv tuzne Njuke..

Чуј ово , ја мислим баш да ће Њукасл да добије , или бар Х2.Гледо сам Форест у чемпионшипу сад за викенд , слабо ,траљаво.

13. Pa i Njukasl nije nista bolji... a ne znam ni koliko ih zanima taj kup.

14. Arsenal 1
    Mancester 3+
    Viljareal majorka 1
    Real sociedad granada 1
    fenerbahce 1

15. Danas kupovi, na koje ne volim preterano da se kladim zbog namestanja, al eve jedan.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1187-6453603-914

edit: U stvari ne bas toliko zbog namestanja, vec zato sto neke klubove kupovi ne zanimaju...

16. Evo za sutra jedan zanimljiv mec:

Sautempton - Preston

Na njihovim utakmicama (i pojedinacno i na medjusobnim) pada kisa golova.
    Preston obelezio proslu sezonu sa namestanjem kontra prelaza, za koje su uzimali pare,jer su ostali bez pola tima.
    Kako stoje ove godine ne znam,al da su lud klub jesu..
    Ko ima para viska moze da proba 1/2 ili 2/1, mada su golovi bolji izbor:
    1GG @ 4.4
    2GG @ 3.2
    GG2+ @ 5.65
    3+ @ 1.5
    4-6 @ 2.9
    5+ @ 4.4
    7+ @ 19

Jos kad se uzme u obzir da je ovo kup i da ce im igrati ko zna koja deca zeljna fudbala..kuku..

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.