Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
BW Linz - Andra
Zadnji 6 meca su odigrali 3za3, i uvek je domacin pobedio. Ne mora da znaci i da ce danas tako biti, ali vredi da se proba 1
Evo za danas:
U fiksu:
Stuttgart - Hambruger 1, 1.6
St. Pauli - Aue 1, 1.4
Agovv - Willem II 2, 1.5
Sistem 3/4:
Porto - Benfica 1, 1.95
Videoton - Zalaegerszeg NG, 1.85
Paderborn - Ingolstadt 1, 2.05
Vicenza - Livorno NG, 1.85
Uplata 200
Šermane,ne bih se ja petljao sa Hamburgom,jes' da su imali očajno otvaranje sezone,ali ekipa sa takvim(sasvim solidnim) sastavom ne mož' doveka igrati loše.
To sam se i ja zapitao kad sam već uplatio tiket... Jebem li ga, nek budu loši još ovo kolo, posle nek osvoje prvenstvo, ne zanima me :)
Neka bude tako :)
No svejedno,kontam da tu može dosta golova da padne,ne verujem da će se Hamburg braniti.
Davno sam igrao Bundesligu i kad sam video tabelu pao na pedu... Rek'o ajd, možda me prosere.
Nesto od ovoga bi moglo da dodje:
Hvidovre - Herlev 2 4.00
Brighton - Leeds 2 3.30
Den Bosch - Dordrecht 2 4.00
Ja igrao
St pauli 1
Metz 1
Tours 1
Willem 2
Fener 2
Kvota 11,25
Mada sam bio prestao turke da igram jer su govna.
A druga dva su malo na iznenadjenje:
Elce 1-x
Porto 1-x i
Bastia 1-x
Vicenca 1-x
Na oba kvota 144
Нема бре леба од кладионице.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3419493-915
Bomba dana:
Stuttgart - Hamburg 2 @ 5.20
Muljaju vec godinama, vredi rizikovati..
Gazimudo,svakako vredi probati tako nešto.
P.S. - Fin tiket Ljakse,jedino mi ti Francuzi smrde i Porto pomalo.
Neka taj Hamburg sačeka još jedno kolo pa nek' se onda budi i mirna Bačka. :)
Ајде СКОЧИМИШЕ, постави неку анализу са сутра, не било ти заповеђено:)
Тебе чекам:)
Мој тикет за сутра после дуге паузе ...
Сантос + 4-5 утакмица
улог 500 кинте, класика
Ljudi,danas je najveci fiks Brajton-LIds... Moze da se pokusa 1,1 i 3+....Ko je gledao Lids protiv Mancestera,i Brajton protiv Liverpula,zna zasto ovo mislim. Lids protiv sarene ekipe Man Utd-a nije imao sanse,dok je Brajton konstatno napadao na gol Liverpula koji je igrao u sasvim solidnom sastavu. Plus ako se doda da Brajton sije kod kuce,ovo je kecina samo takva...
Jebeni St. Pauli gubi, i to iz 1 u 2.. Garant nameštena utakmica, govna drugoligaška.
Џанкара јел тај Сантос нека дојава па си га истако ил шта?
@sherman
I ja sam hteo da igram st. pauli al hvala kurcu pa zakasni...http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1187-7251778-915
Monako, pederski usrani Monako! Za koji će im kurac onolike pare KADA JEDAN USRANI TIM NE MOGU DA SASTAVE!