Кладионица

1. Zatežem sledeće:
    Kamaz-Gazovik 1 @1.4
    PS Kemi-PK 35 2 @1.65
    Baltika-Himki 2 @2.55
    Bursa-Bešiktaš gg @1.67
    Servet-Lucern 2 @2.70
    Roma-Siena 1 @1.5
    Betis-Saragosa 1 @1.8
    Ukupna kvota: 71.71
    Uplaćujem 200 na ovo.

2. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3766518-914
    Kad malo bolje razmislim, uvek sam prolazio tikete četvrtkom i ponedeljkom; svake godine bar po jedanput.

3. Gazimudo
    Procena po nekoj statistici:

KOOTEEPEE - JIPPO iz 2 u 2, kvota 5,25. Finska 2. liga. Mozda iz 1 u 2. Sve u svemu 2

And the cock goes to - Gazimudooooo woohooo!

4. Ja mećala Dinamo, Alkmar i Betis. Garant ne prolazim.

5. Jeb'o me danski kup da me jeb'o odense

6. I ja alkmar dodao, jebo me on. Dodje ljakseu besiktas. Dobar mu tiket mislim da ce proci. I ja igrao hetafe al iz x

7. Opuco sam Dortmunda. Ovo ostalo ili došlo ili dolazi...

8. Ma cim se premisljas ne treba ga igrati. Ja kad god se premisljam i odigram sjebe me. Tako i za alkmar. Igrao sion, romu i betis i reko aj da dodam ova govna da mi povecaju kvotu

9. I Betisu ide. Mećala sam onlajnovski na Groningen, kvota 2.7, valjalo bi da ne dođe X.

EDIT: Jupi. Evo ga X. Sad moram navijati da bilo ko pobjedi.

10. Реко сам ти за овај Дортмунд. Зајебано је било.

11. Stuttgart-HSV 2-1,imam neki osecaj...:D

12. јеботе, аукурац. дош'о сам опет да вам се похвалим мало...
    данас у кладионици (не играм је више, бар неко време, због оног са лацијом) седим са друштвом, пијемо пиће, и упада лик (иначе је познат по тим својим дојавама), и каже: "људи, сион 1-1 и рома 1-х". и каже да му је пре тога прошао розенборг 2-1.
    два друга испрате са по сто динара, чисто ради реда, из зајебанције, а ја кретен нећу да прекинем свој пост и да послушам. јебали ме двеста динара и мој карактер. аупичкуматерину.

13. Najjace mi je bilo kada sam na ulici čuo lika koji priča telefonom o tome kako Piterboro dolazi 2-1,sigurna dojava,a ja pošao da uplatim neku drugu dojavu x-1...i to dvoje spojim na tiket,odigram sa 80 kinti...Uhvatim kvotu 125 i hteo sam sebi da odgrizem kurac što nisam stavio bar jedno 500 kinti...

14. E samo da se najebem majke rumunske onim mrtvim Brazilcima, pa da li je jebeno moguće, ma nek mi popuše jebali ih i fudbal i odbojka na pesku.

15. Baš htedoh da reknem da mi se identično sranje redovno dešava. Dođu mi svi fiksevi a puknem na jedini gol tip koji sam odigrao, najčešće 3+ i po pravilu za jedan gol.

16. Šone,u principu bi ovo trebalo da bude prolazan tiket,no kako idu rezultati u zadnje vreme,ne bih se iznenadio da pola tiketa promašiš.

17. Shone, ja se ne bih petljao sa liverpulom 3+. A za ajaks skoro 90% utakmica dolazi iz X, ja ću to

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.