9 od 12 utakmica proslo ug2+.
Ovo nije lose gadjati. Za 200 dinara dobitak izadje 2-4 hiljade.
Dobra stvar je stavljati potpuno anonimne timove i lige,jer sto vise mislis to manje znas.
Ja sam na primer bio ubedjen da ce lacio i palermo da udju lagano..
Od sad cu da spicim jedan listic po vikendu, i odigram po 1 tekmu iz svih liga koje nadjem u listi :D
Idemo bre, u 2 dana proš'o 2 tiketa! Jes' da je sića, ali mi je i 50 kinti drago kad uzmem od tih govnara! A im'o sam jako lep drugi tiket za 16000 i sjebu me 2, ali nema veze. Sad samo da neko ne proda u LŠ i opet sam na konju... :)
Duel izmedju Tavrie koja se nalazi na 8. mestu u Ukrajinskoj prvoj ligi i Illichivetsa koji je na zacelju kolone na 13. mestu. Oba tima igraju veoma otvoren fudbal Tavria ima odnos golova 14:11, a illichivets 10:17. Ove dve ekipe su se do sada sastajale mnogo puta i u vecini slucajeva pobedjivala je Tavria. U poslednjih sedam susreta ove dve ekipe prosek golova bio je 5 po utakmici. Na domaces terenu Tavria je prosle 2 utakmice sa Illichivetsom igrala nereseno 3:3 i 2:2. Sada ocekujem pobedu Tavrie sa velikim brojem golova na obe strane.
Kvote se krecu negde oko
1.52 3.60 5.91
4+ je moj izbor kvota 3.45 po meni isuvise dobra za ovako nesto.
Jel moguce da ce lacio i palermo da odigraju 0 0 !?
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-7323760-915
2+ трололололо
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2429976-915
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9037329-915
Volim minus od 3000 din u budzetu... divno....mrtvi Dinamo...
http://vukajlija.com/kladionica/463304
JBT koliko je do jaja samo defka!!!!
Juče padnem za 2 soma na glupe golove u holandiji...da budem konkretniji igrao hereven herakles 3 plus bilo 1 1...a zadnjih 5 godina igraju 3 plus
Nije ti ovo mesto za reklamu druže.
Pergocrema - Sudtirol 1
Gr.Furth - Munchen 1860 1
Besiktas - Antalya(s.t.) 1
Ovdje pala jednu, bio X na ovoj prvoj.
Anderlecht - GBA 1
Standard - Cercle Brugge 1
KR Reykjavik - Fylkir 1
Shamrock - Bray 1
Ovdje čekam samo jebeni Standard. Ne prodžem li, biće belaja tipa jebenog.
MRŠĆI ODAVDE SA REKLAMIRANJEM, OFSAJDU JEDAN!!!
I sjebaće me standard.
I jesba me standard.
Јао, изјеба ме Јувентус усрани...чак сам и Звезду погодио х-2.
uzjasi bvdlgu i vozi realno. uz primese gazimuda, lakija i huga.
Posle onoga juče dodah još jedan za jednu puklu.
Hajduk Split 1
Klagenfurt 1 (hokej)
Lillehammer 2 (takođe)
Verder 1
Vitese 2
A malo falilo da bude i het trik.
9 od 12 utakmica proslo ug2+.
Ovo nije lose gadjati. Za 200 dinara dobitak izadje 2-4 hiljade.
Dobra stvar je stavljati potpuno anonimne timove i lige,jer sto vise mislis to manje znas.
Ja sam na primer bio ubedjen da ce lacio i palermo da udju lagano..
Od sad cu da spicim jedan listic po vikendu, i odigram po 1 tekmu iz svih liga koje nadjem u listi :D
Idemo bre, u 2 dana proš'o 2 tiketa! Jes' da je sića, ali mi je i 50 kinti drago kad uzmem od tih govnara! A im'o sam jako lep drugi tiket za 16000 i sjebu me 2, ali nema veze. Sad samo da neko ne proda u LŠ i opet sam na konju... :)
Danas mećala:
Inter - 2
Bohemians - 2
Slovenija - 1
Sparta - 3+
Sparta P. - 1
Aalborg - 1
Srbija - 1
tiket tipa oporavak za 100 kinte
Neath 1 1.65
Waalwijk 1 2.10
Pavia 1 2.40
Santa Klara 1 2.20
Paganese 1 2.10
Toluca 1 1.90
Па дал је могуће, само ЈЕБЕНА ПАВИА УСРАНА
16:30 Tavria - Illichivets
Duel izmedju Tavrie koja se nalazi na 8. mestu u Ukrajinskoj prvoj ligi i Illichivetsa koji je na zacelju kolone na 13. mestu. Oba tima igraju veoma otvoren fudbal Tavria ima odnos golova 14:11, a illichivets 10:17. Ove dve ekipe su se do sada sastajale mnogo puta i u vecini slucajeva pobedjivala je Tavria. U poslednjih sedam susreta ove dve ekipe prosek golova bio je 5 po utakmici. Na domaces terenu Tavria je prosle 2 utakmice sa Illichivetsom igrala nereseno 3:3 i 2:2. Sada ocekujem pobedu Tavrie sa velikim brojem golova na obe strane.
Kvote se krecu negde oko
1.52 3.60 5.91
4+ je moj izbor kvota 3.45 po meni isuvise dobra za ovako nesto.