Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Za danas moj tiekt, zbrda zdola:
Norwich 0-2
Dynamo Dresden GG
Getafe 2
Aalborg 1
Sparta Prague NG
Anži H1
Kvota 28.5
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6465567-915
Jebem ti mrtvi Anži prodaju! Pa neće valjda oni da me zajebu na oba tiketa, majke im ga steram separatističke?!
+1 decu im jebem!
Окачих овде прошли пут, па ми можда опет донесе неку срећу ЛОЛ. Ево, синоћ, буквално безвезе ортак и ја састависмо, и ето. Леп тикет скроз.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1252-7719061-915
Mr'š mr'š mr'š mr'š mr'š! Jebem ti govna separatistička dagestanska! Seljaci jedni mrtvi! Još se 'ladno govna izvukla, 2-2! Pa što ga niste ranije utrpali, pička li vam materina ružna?! Dabogda sve pare potrošili na dovođenje još nekih govana koja bi pušila kurac za šaku rubalja i posle bankrotirali jer ste im svima dali plate od po 500.000 jevreja nedeljno! Jebene prodaje! Dobro je pa nisam stavio neku veću kintu na njih, čuvam se sutra za LŠ, ali opet bi mi i ovih 3 somića značilo jebote! Samo da vas pitam, šta mislite za sutrašnju utakmicu Otelul-Benfika? Da li će Benfika da proda ili će to biti rutinsko odrađivanje posla? Sumnjivo mi je jer je tolika kvota na Benfiku, ali taj Otelul nit' smrdi nit' miriše. Ne igraju oni toliko loše, ali Benfika je protiv Mančestera odigrala vrhunski i trebalo bi da to bude pičkin dim, ali opet su mi sumnjivi jer će stvarno mnogo ljudi igrati na njih i ako odigraju nerešeno, ima kladionice da se namlate para pošteno...
16:30 Tavria - Illichivets
Duel izmedju Tavrie koja se nalazi na 8. mestu u Ukrajinskoj prvoj ligi i Illichivetsa koji je na zacelju kolone na 13. mestu. Oba tima igraju veoma otvoren fudbal Tavria ima odnos golova 14:11, a illichivets 10:17. Ove dve ekipe su se do sada sastajale mnogo puta i u vecini slucajeva pobedjivala je Tavria. U poslednjih sedam susreta ove dve ekipe prosek golova bio je 5 po utakmici. Na domaces terenu Tavria je prosle 2 utakmice sa Illichivetsom igrala nereseno 3:3 i 2:2. Sada ocekujem pobedu Tavrie sa velikim brojem golova na obe strane.
Kvote se krecu negde oko
1.52 3.60 5.91
4+ je moj izbor kvota 3.45 po meni isuvise dobra za ovako nesto.
Svaka cast, 4+ doslo lagano u prvom poluvremenu
jes da je spam al selenijum igras li bilijar??
U zadnje vrijeme ne baš. Nema u BL puno kafića sa bilijarom, a da ima i veliko pivo :)
Hvala dzanki... bice jos analiza.
MrRaziel Svaka čast za ovo 4+
Nego da ve pitam,
dal da odigram ovo za 2 vajferta.
Real - Ajax 3+
Mančester 1 i 3 +
Barsa 2 i 3 +
Sve je naravno liga šampiona.
Ukupna kvota oko 2.
NE! Koji kurac meces kombinacije na ukupnu kvotu 2?
Ja cu sutra ostaviti sta cu da odigram,cekam listu!
Pa kontam trebalo bi da dodje.
Mancester 1 i 3+? Posto si toliko siguran u pobedu domacina,da li stvarno ocekujes da ce mancester toliko da srlja i da 3 komada,ili ce u laganom ritmu da odradi posao?
Barca 2 i 3+ ? Predpostavljam da ocekujes da ce i ovde barca da da 3komada, a bate ce igrati bunker 90minuta.
Preveliko je to komplikovanje.. Bolje odigrati 2 tekme golova i imaces cak i bolju kvotu a manje kombinovanja i zahteva.
Real 3+ je ok. Igraju ljudi protiv Ajaksa, koji nije slab ali su daleko od njihove klase, ali ipak je Real ultra jaka ekipa. I sa rezervama bi bilo 3+, a možda se čak i Ajaksu nešto posreći. Ali 3+ na Junajted i Barsu, bez obzira na to protiv koga igraju, mislim da nije najpametnije iz više razloga. Što se Junajteda tiče, ljudi igraju kod kuće protiv Bazela koji je mnogo lošija ekipa od njih i Fergi će tu sigurno kombinovati. Tačno je da im je i kombinovani tim dosta jak, ali kao što reče Gazimudo, jes' boli ih kurac da srljaju i da se umaraju ni za šta. Čuvaće se ljudi za prvenstvo i bitnije utakmice. A Barsa u gostima BATE-u, tu može svašta da bude što se golova tiče. Jedno je samo jasno - Barsa dobija. To je nešto najočiglednije. Taman izveli i kadete, dobiće ih. Ja samo ne znam da li da sutra igram na Benfiku ili ne, to me mnogo muči...
Runi je bio povređen tokom vikenda. Zna li neko da li igra sutra?
Bayern - Man City GG
CSKA - Inter GG
to bi bilo realno
dodate tu jos i milan da dobije, kao i mancester i to je vec 4.00 kvota
Ne igraju Runi ni Cikarito. Sutra je Berbatov najavljen. Trebalo bi izbeci golove na Man Utd sutra. Nikad se ne zna sa Bugarinom da li ce respucati ili ne. Moze lagano Fergi da ubacu svoje 'kup' igrace i da dobiju sa 2:0. Mada, mislim da ce uci 1-1.
Takodje, Bajern je zreo za GG. Nisu primili gol vec boga oca... Mislim da bi moglo i da udje u gg3+, nece se oni zadovoljiti sa 1:1.
S obzirom da mora neki X da udje, trazio bih ga u grupi B CSKA - Inter, Trabzon - Lil. CSKA - Inter je vise zrelo za 0-2, jer su obe usle u 4+ za vikend. Plus, Inter je zbog raspalog Ranijerija nepredvidiv jos par utakmica. Trabzon - Lil je zreo za X-a. Trabzon dobio 2 zaredom (Inter i sad nekog u ligi), a Lil izgubio. 1:1 ce uci, u najavi.
Lion dobija sigurno i to mislim da nece primiti gol, jer su ga sada primili od Borda, dakle SP1. Napoli nije dao gol za vikend, a odigra je sa City-jem 1:1 proslo kolo. Tesko da nece dati 2 utakmice za redom gol, a tesko i da ce drugo kolo zavrsiti sa 1:1. Tako da bih stavio 2-3 ovde i rizikovao da se raspucaju.
Man Utd 1-1
CSKA 0-2
Bayern GG
Lyon SP1
Napli 2-3
Trabzon X, Real 1-1, Otelul 2-3...
Izgleda da Runi neće igrati.
bajern 1
napoli x
man u 1
cska x
i to je to. :D